رادیوی رژیم صهیونیستی برنامه امروز خود را در واکنش به توافق سازش با امارات اینگونه آغاز کرد... + فیلم

جمعه 24 مرداد 1399
18:04
در پی توافق سازش میان امارات و رژیم صهیونیستی، رادیوی رسمی این رژیم مشروح خبری صبح امروز را با سلام و تحیت به امارات آغاز کرد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

گوینده خبر رژیم اشغالگر با عباراتی به زبان عربی مشروح خبری صبح امروز را با سلام و تحیت به امارات و مردم امارات آغاز کرد. وی گفت: "صبح بخیر به ساکنان امارات متحده عربی. سلام اورشلیم قدس به ابوظبی، توافق سازش تاریخی میان دو کشور را تبریک می گوییم. امیدواریم که به دیدن شما بیاییم و شما نیز به دیدن ما بیایید. امیدواریم که این توافق آینده ای بهتر برای همه ما ایجاد کند آینده ای آکنده از همکاری و دوستی و صلح".

روز گذشته بود که واشنگتن، ابوظبی و تل‌آویو طی بیانیه‌ای مشترک اعلام کردند که با وساطت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا، «محمد بن زاید» ولی‌عهد ابوظبی و «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به توافق رسیدند که از این به بعد همکاری و روابط مشترک داشته باشند.

0% ...

آخرین اخبار

تیم ملی به سفارت آمریکا رفت


شوک نفتی جنگ در خلیج فارس، روپیه هند را به پایین‌ترین سطح تاریخی رساند


روسیه: مسئله ایران فقط از مسیر دیپلماسی و توجه به منافع تهران ممکن است


عراقچی با وزیر کشور پاکستان دیدار کرد


سفیر ایران در پاکستان: 20 ملوان ایرانی ساعتی پیش به میهن بازگشتند


فرمانده ارتش پاکستان امروز به تهران سفر می‌کند


اعزام بیش از ۷ هزار زائر اهل سنت به سرزمین وحی/بازگشت کاروان‌ها از دهه دوم خرداد


اسلام‌آباد: بازداشت خودسرانه فعال پاکستانی توسط اسرائیل نقض آشکار حقوق بشر است


هشدار نارنجی؛ موج بارش‌های سنگین در اکثر نقاط از امروز آغاز می‌شود


سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست بوده است