سعد الحریری: حکم دادگاه را می‌پذیریم/ خواستار همکاری حزب‌الله در تشکیل دولت هستیم

سه شنبه 28 مرداد 1399
19:17
سعد الحریری: حکم دادگاه را می‌پذیریم/ خواستار همکاری حزب‌الله در تشکیل دولت هستیم نخست‌وزیر سابق لبنان طی سخنانی، از حکم نهایی دادگاه ویژه رسیدگی به ترور "رفیق الحریری" استقبال کرد و در عین حال اظهار داشت که دادگاه به دلیل اوضاع فعلی کشور، نتوانسته است به بسیاری از اطلاعات در این‌باره دسترسی داشته باشد.

العالم- لبنان

به گزارش العالم، سخنرانی "سعد الحریری" نخست‌وزیر سابق لبنان ساعاتی پس از صدور حکم نهایی دادگاه بین‌المللی ویژه درباره ترور پدرش، "رفیق الحریری" آغاز شد.

سعد الحریری در این سخنان گفت: "خواسته ما خواسته تمامی خانواده‌های قربانیان، یعنی قصاص مجرمان، است."

الحریری با استقبال از حکم صادره از سوی دادگاه بین‌المللی ویژه، تأکید کرد: "ما حکم دادگاه را می‌پذیریم و خواستار اجرای عدالت هستیم و از خون( قربانیان) نمی‌گذریم."

وی اظهار داشت: "زمان توسل شدن به جنایت، در سیاست به پایان رسیده است و هر جنایت سیاسی بهایی دارد که باید پرداخته شود."

سعد الحریری اضافه کرد: "تا اجرای حکم قصاص آرام نخواهیم گرفت. با تلاش‌ها برای تغییر دادن تصویر لبنان مدارا نمی‌کنیم."

نخست‌وزیر سابق لبنان افزود: "اطلاعات زیادی وجود دارد که دادگاه به دلیل اوضاع (فعلی) لبنان نتوانسته به آنها دسترسی پیدا کند."

وی خواستار همکاری حزب‌الله در تشکیل دولت شد و گفت: "اگر با هم صداقت نداشته باشیم این امر اتفاق نخواهد افتاد."

حریری افزود: "حکم دادگاه در سطح انتظارات ما نبود ولی ما از خروجی دادگاه لاهه راضی هستیم. دادگاه نظر خود را امروز اعلام کرد و وظیفه ما این است که حکمش را بپذیریم."

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

خشم رسانه‌های رژیم صهیونیستی از توافق میان ایران و آمریکا: ترامپ بازنده است


رویترز از کاهش قیمت نفت پس از توافق میان ایران و آمریکا خبر داد


چراغ سبز چهار کشور اروپایی به رفع تحریم‌های ضد ایرانی


قرارگاه خاتم: ملت ایران اراده الهی خود را بر دشمنان تحمیل کرد


بیانیه دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی درباره توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا


توضیحات غریب‌آبادی درباره تفاهم با آمریکا؛ دو اقدام فوری از همین لحظه


محکومیت شدید حمله اسرائیل به بیروت؛ هشدار تهران درباره پیامدهای آتش‌افروزی


سه پیام رئیس جمهور اسلامی ایران در ایکس با موضوع مردم، میدان و منافع ملی


ولایتی: خطای محاسباتی در بیروت صبر را به پایان رساند


کارشناس عرب: آمریکا شریک کامل اسرائیل در جنایت در لبنان است