سعد الحریری: حکم دادگاه را می‌پذیریم/ خواستار همکاری حزب‌الله در تشکیل دولت هستیم

سه شنبه 28 مرداد 1399
19:17
سعد الحریری: حکم دادگاه را می‌پذیریم/ خواستار همکاری حزب‌الله در تشکیل دولت هستیم نخست‌وزیر سابق لبنان طی سخنانی، از حکم نهایی دادگاه ویژه رسیدگی به ترور "رفیق الحریری" استقبال کرد و در عین حال اظهار داشت که دادگاه به دلیل اوضاع فعلی کشور، نتوانسته است به بسیاری از اطلاعات در این‌باره دسترسی داشته باشد.

العالم- لبنان

به گزارش العالم، سخنرانی "سعد الحریری" نخست‌وزیر سابق لبنان ساعاتی پس از صدور حکم نهایی دادگاه بین‌المللی ویژه درباره ترور پدرش، "رفیق الحریری" آغاز شد.

سعد الحریری در این سخنان گفت: "خواسته ما خواسته تمامی خانواده‌های قربانیان، یعنی قصاص مجرمان، است."

الحریری با استقبال از حکم صادره از سوی دادگاه بین‌المللی ویژه، تأکید کرد: "ما حکم دادگاه را می‌پذیریم و خواستار اجرای عدالت هستیم و از خون( قربانیان) نمی‌گذریم."

وی اظهار داشت: "زمان توسل شدن به جنایت، در سیاست به پایان رسیده است و هر جنایت سیاسی بهایی دارد که باید پرداخته شود."

سعد الحریری اضافه کرد: "تا اجرای حکم قصاص آرام نخواهیم گرفت. با تلاش‌ها برای تغییر دادن تصویر لبنان مدارا نمی‌کنیم."

نخست‌وزیر سابق لبنان افزود: "اطلاعات زیادی وجود دارد که دادگاه به دلیل اوضاع (فعلی) لبنان نتوانسته به آنها دسترسی پیدا کند."

وی خواستار همکاری حزب‌الله در تشکیل دولت شد و گفت: "اگر با هم صداقت نداشته باشیم این امر اتفاق نخواهد افتاد."

حریری افزود: "حکم دادگاه در سطح انتظارات ما نبود ولی ما از خروجی دادگاه لاهه راضی هستیم. دادگاه نظر خود را امروز اعلام کرد و وظیفه ما این است که حکمش را بپذیریم."

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است


پزشکیان: امضای تفاهم‌نامه حاصل خرد جمعی اعضای شعام بود


رسانه صهیونیستی: اعراب دیگر به سامانه‌های آمریکایی اعتماد ندارند


بازگشت پیکر دریانورد جان‌باخته و خدمه کشتی تجاری «آنا» به میهن اسلامی


یک سوم آمریکایی‌ها معتقدند اسرائیل در غزه مرتکب نسل‌کشی شده است


گفت وگوی تلفنی وزیر خارجه عربستان با همتایان قطری و اردنی خود درباره کاهش تنش‌های منطقه‌ای


وزیران خارجه ایران و عربستان درباره تحولات منطقه گفت وگو کردند