آیا انتقال پایگاه آمریکایی «العدید» از قطر به امارات از شروط عادی‌سازی ابوظبی با تل‌آویو است؟

پنج‌شنبه 30 مرداد 1399
10:59
آیا انتقال پایگاه آمریکایی «العدید» از قطر به امارات از شروط عادی‌سازی ابوظبی با تل‌آویو است؟ یک کارشناس نظامی آمریکا خبر داد که ابوظبی مدت‌هاست که در تلاش است واشنگتن با انتقال پایگاه «العدید» به امارات متقاعد کند.

العالم- آمریکا

«لورانس ویکرسون» کارشناس نظامی آمریکایی در مصاحبه‌ای با روزنامه آلمانی «تاگس سایتونگ» از تلاش‌های ابوظبی برای انتقال پایگاه آمریکایی «العدید» از قطر به امارات خبر داد.

طبق گزارش پایگاه خبری «عربی۲۱»، لورانس ویکرسون در این مصاحبه با اشاره به درخواست‌ ابوظبی از واشنگتن برای انتقال پایگاه العدید به این کشور، گفت که تل‌‌آویو از درخواست امارات درباره انتقال پایگاه یادشده به ابوظبی حمایت می‌کند.

ویکرسون در ادامه گفت: «نمی‌دانم آیا عادی‌سازی ورابط امارات با اسرائیل مقابل این خواسته صورت گرفته است یا خیر؛ اما گمان می‌کنم که [عادی‌سازی] باعث خواهد شد که بن زاید (ولی‌عهد ابوظبی) [این مسئله] را علنی کند که فرصتش برای تحقق این هدف بیشتر می‌شود».

این کارشناس آمریکایی همچنین خبر داد که برخی شخصیت‌ها از «جان هانا» مشاور سابق امنیت ملی آمریکا گرفته تا «ریچارد چینی» معاون «جورج دبلیو بوش»، و همچنین «بنیاد دفاع از دموکراسی‌ها» در ارتباط با این مسئله نقشی محوری ایفا می‌کنند تا برای این ایده در مراکز تصمیم‌ساز آمریکایی بازاریابی کنند.

لورانس در ادامه گفت، چنانچه انتقال پایگاه به امارات صورت بگیرد، «روابط قطر با آمریکا قطع خواهد شد». او همچنین در اظهاراتش اشاره کرد که محاصره قطر از سوی کشورهای همسایه، این کشور را به سمت ترکیه و ایران سوق داده است.

حدود یک هفته پیش، آمریکا با تشکر و قدردانی از قطر در زمینه «مبارزه با تروریسم» گفته بود که دوحه یکی از «نزدیک‌ترین هم‌پیمانان نظامی» این کشور است بویژه به خاطر میزبانی از پایگاه هوایی العدید.

العدید، بزرگترین پایگاه هوایی در خاورمیانه و قادر به میزبانی از بیش از ۱۰ هزار نظامی آمریکاست، اما گفته می‌شود که این پایگاه هوایی برابر حملات موشک‌های کروز و پهپاد آسیب پذیر است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

دیوارنگاره ها در ایران؛ از معنا کردن شهادت تا الگوبرداری از حماسه حسینی (ع)


اظهارات سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه پس از بازدید از نمایشگاه اشیا به جا مانده از شهدای ناو دنا


امیر جهانشاهی: استقرار نیروهای واکنش سریع در مرزها تهدید تجاوز زمینی دشمن را خنثی کرد


نامزد نخست وزیری بریتانیا متعهد به تغییرات اساسی در اختیارات خود شد + فیلم


آماده‌باش ۳۷ هزار امداگر در مراسم تشییع رهبر شهید/حضور هلال احمر در مراسم عراق


انفجار یک خودرو در بندر اشغالی حیفا+ فیلم


کتاب «برای پدر» اولین هدیه شاعران به محضر امام شهید است+ فیلم


پزشکیان: نقش مردم در حفظ انسجام و ناکام گذاشتن سناریوهای دشمن تعیین‌کننده بود


فراخوان جریان «الوفاء الإسلامی» بحرین برای مشارکت در تشییع نمادین رهبر شهید


اطلاعیه قرارگاه برگزاری آیین وداع و تشییع «آقای شهید ایران» در تهران