رئیس رژیم صهیونیستی، حماس را تهدید کرد

جمعه 31 مرداد 1399
14:22
رئیس رژیم صهیونیستی، حماس را تهدید کرد
رئیس رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه در تبادل آتش شب گذشته با گروه‌های مقاومت در نوار غزه، به اموال صهیونیست‌ها آسیب رسیده، تهدید کرد که ارتش اسرائیل به این اقدامات واکنش نشان خواهد داد.

العالم _ فلسطین اشغالی

«رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی امروز (جمعه) در واکنش به تبادل آتش چند روز اخیر بین ارتش اسرائیل و گروه‌های مقاومت در نوار غزه، هشدار داد که تل‌آویو بیش از این شلیک راکت را تحمل نمی‌کند.

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، ریولین با بیان اینکه صهیونیست‌های ساکن مناطق نزدیک نوار غزه بازهم شب سختی را گذراندند، گفت: «همچنین آسیب‌های جدی به اموالشان رسید».

وی سپس به تهدید گروه‌های مقاومت در نوار غزه روی آورده و مدعی شد: «زمانی که حماس از کنترل خارج شده، ما [بدون واکنش] نمی‌ایستیم. ارتش اسرائیل با قدرت و جدیت واکنش نشان می‌دهد، پرواز عملیاتی یکی پس از دیگری، ما با صبر و زمان ادامه می‌دهیم».

ارتش رژیم صهیونیستی شامگاه پنجشنبه (۲۱ اوت/۳۰ مرداد) برای دهمین روز متوالی نوار غزه را بمباران کرد.

روزنامه صهیونیستی تایمز اسرائیل مدعی شده این حمله پس از آن انجام شده که سامانه گنبد آهنین چند راکت که از نوار غزه به سمت فلسطین اشغالی شلیک شده بود را رهگیری کرد.

در ده روز اخیر نظامیان اشغالگر هر بامداد به بهانه‌های واهی مواضعی را در نوار غزه هدف حمله هوایی قرار داده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سپاه: توطئه خلع سلاح حماس با شکست راهبردی مواجه می شود


نظرسنجی سی ان ان: دو سوم آمریکایی‌ها سیاست‌های ترامپ را عامل وخامت اقتصاد می‌دانند


شور حماسه حسینی (ع) در کربلای معلی + فیلم


زمین‌گیر شدن کشتی قطری تحت اسکورت آمریکا در خلیج فارس


هدفی غیرمنتظره اما حیاتی؛ چرا سپاه مرکز داده‌های آمازون در بحرین را منهدم کرد؟


پکن: ادعاهای حقوق بشری واشنگتن، بهانه‌ای برای اعمال فشار اقتصادی است


گزارش العالم از پایداری و بازگشت اهالی یک روستای جنگ زده جنوب لبنان


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار حضور بین‌المللی برای محافظت از غیرنظامیان فلسطینی شد


آغاز مرحله آزمایشی مسیر ترانزیتی جدید دوشنبه - کابل - تهران در ماه آینده


گزارش پولیتیکو: اشتباه محاسباتی واشنگتن در جنگ با ایران؛ از درک نادرست انگیزه‌ها تا غافلگیری در میدان