دوربین العالم در حسکه، رنج مردم را به تصویر می کشد+ فیلم

يکشنبه 2 شهريور 1399
10:20
تیم خبری العالم با حضور در محله های مختلف حسکه واقع در شمال شرق سوریه، درد و رنج شهروندان این منطقه را که به دلیل قطع آب منطقه توسط ترکیه، در شرایط دشواری به سر می برند، به تصویر کشیدند.

العالم - سوریه

با تلاش های دولت سوریه و فشارهای بین المللی، به نظر می رسد که امید به حل بحران آب در این شهر رفته رفته زنده می شود.

"قسد" به ناچار ایستگاه پمپاژ آب علوک را دوباره راه اندازی کرده است هر چند که آب رسانی توسط این گروه های مسلح وابسته به ترکیه فقط به 9 چاه از مجموع 30 چاه محدود شده است.

یک شهروند سوری به خبرنگار العالم گفت: ما فقط ایستگاه علوک را برای تأمین آب آشامیدنی داریم. نه رودخانه ای هست و نه دریاچه و نه هیچ منبع دیگری. نباید سرنوشت یک میلیون انسان را به مزاج عناصر مسلح و تروریست ها سپرد.

این بحرانی که 20 روز پیش شروع شده است، سلامتی اهالی حسکه را به خصوص با وجود شیوع کرونا به خطر انداخته است محرومیت آنها از آب یعنی اینکه آنها دیگر قادر به ضد عفونی و رعایت دیگر احتیاط های حیاتی نیستند.

این در حالی است که دولت سوریه سعی می کند برای کاهش شدت بحران، تانکر آب به منطقه بفرستند.

شهروند دیگری از همه سازمان های بن المللی خواسته است این بحران را مهار کرده و این ایستگاه پمپاژ آب را از حوزه جنگ و درگیری در منطقه خارج کند.

دیگر اهالی هم تأکید کردند که قطع شدن آب منطقه، نتیجه کشمکش های سیاسی و نظامی بین قسد و ترکیه است که در آن، مردم عادی قربانی می شوند.

گروه های مسلح مورد حمایت ترکیه نظیر جنایتی که چند سال پیش در حلب و دمشق مرتکب شدند را امروز در حق مردم حسکه تکرار می کنند. آنها 20 روز است که مردم را از آب – که ابتدایی ترین مایه زندگی است - محروم کرده اند.

0% ...

آخرین اخبار

توافق هرمز؛ گزینه‌های ترامپ را محدود و موضع ایران را تقویت کرد


ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز


سخنگوی ارتش: نظم ایرانی حاکم بر تنگه هرمز غیرقابل بازگشت است


معادله جدید یمن علیه عربستان؛ محاصره در برابر محاصره، حمله در برابر حمله


ویدیوگرافیک/فلسطین؛ یک کلام از بحر تا نهر


روایت رسانه اسرائیلی از فشار واشنگتن بر تل‌آویو برای آتش‌بس و خلع سلاح حماس


ترکیه تردد کشتی‌های تجاری به مقصد روسیه را در دریای سیاه محدود کرد


ذوالقدر: آمریکا تا رفتارش را تصحیح نکند تنگه هرمز باز نخواهد شد


کاخ سفید ترامپ شبیه کاخ‌های صدام در زمان سقوط است


کاهش ۷۵ درصدی صادرات نفت عراق به دلیل بسته شدن تنگه‌هرمز


پربیننده ترین خبرها

ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت


شنیده شدن صدای 2 انفجار در پایتخت افغانستان


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


شمار کشته‌های حمله به نیروهای مورد حمایت عربستان در یمن به ۵۸ نفر رسید