گوترش: صنعت گردشگری بر اثر شیوع کرونا به شدت زیان دیده است

سه شنبه 4 شهريور 1399
13:09
گوترش: صنعت گردشگری بر اثر شیوع کرونا به شدت زیان دیده است آنتونیو گوترش از همه کشورها خواست تا صنعت گردشگری را از شر چنگال پیامدهای ویروس کرونا نجات دهند.

العالم - جهان

به نقل از آسوشیتدپرس، آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل در یک پیام توئیتری با ابراز نگرانی از لطمه دیدن صنعت گردشگری جهان تحت تاثیر همه‌گیری ویروس کرونا، گفت: ضروری است تا بخش گردشگری احیا و بازسازی شود.

وی نوشت: بسیار دردناک است که شاهدیم، چگونه صنعت گردشگری که ازهر ۱۰ فرد بر روی زمین یک نفر در این بخش فعال است، به واسطه همه گیری بیماری کووید-۱۹ ازبین رفته است.

وی افزود: ضروری است تا بخش گردشگری احیا و بازسازی شود.

اظهارات کامل دبیرکل سازمان ملل بر روی وب‌سایت این سازمان نیز قرار گرفته و در ادامه به نقل از وی آمده است: گردشگری یکی از مهم ترین بخش های اقتصادی جهان است و معاش صدها میلیون نفر از این طریق تامین می شود.

گوترش افزود: صنعت گردشگری باعث توسعه اقتصادی و پیشرفت کشورها می شود. گردشگری باعث شد تا مردم، فرهنگ ها و منابع طبیعی غنی دیگر کشورها را تجربه و مشاهده کرده و بشریت به یکدیگر نزدیک تر شوند.

دبیرکل سازمان ملل در ادامه می گوید: به همین علت، شاهدیم چگونه صنعت گردشگری به واسطه همه گیری بیماری کووید-۱۹ از بین رفته و این موضوع دردناک است.

گوترش افزود: تنها درپنج ماه نخست سال جاری میلادی بیش از نیمی از گردشگران جهان کاهش یافته و زیانی حدود ۳۲۰ میلیارد دلار به بار آمده است و زندگی و معاش ۱۲۰ میلیون نفر که بطور مستقیم در ارتباط با صنعت جهانگردی هستند، به مخاطره افتاده است.

وی افزود: این بحرانی است که شوک بزرگی را بر اقتصادهای توسعه یافته وارد کرده اما برای کشورهای در حال توسعه یک فوریت محسوب میشود.

گوترش ادامه داد: گردشگری همچنین یک رکن کلیدی برای گفتمان میراث فرهنگی و طبیعی است، ضروری است تا بخش گردشگری احیا و بازسازی شود اما این امر باید در مسیر امن صورت گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

کویت مدعی حمله پهپادی شد


دژ راهبردی آمریکا در سوریه زیر ضرب موشک‌های ایران


شبکه های برق امارات، قطر و عربستان درخدمت پایگاه های نظامی آمریکا در حمله به ایران+ فیلم


نهاد دریایی انگلیس از اصابت پرتابه به یک نفتکش در سواحل عمان خبر داد


نخست‌وزیر انگلیس خواستار استعفای رئیس فیفا شد/ لغو طرح جنجالی اینفانتینو


ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"