آمریکا 52 خودروی نظامی را از طریق عراق وارد سوریه کرد

جمعه 14 شهريور 1399
11:41
آمریکا 52 خودروی نظامی را از طریق عراق وارد سوریه کرد خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) اعلام کرد اشغالگران آمریکایی خودروهای نظامی خود را وارد پایگاه های غیر قانونی خود در حسکه کردند.

العالم - سوریه

نیروهای آمریکایی این خودرو را در ادامه نقض قوانین بین المللی از طریق خاک عراق، وارد سوریه کردند.

سانا به نقل از منابع داخلی از روستای السویدیه در حومه حسکه گزارش داد که نیروهای اشغالگر آمریکایی کاروانی متشکل از 52 خودروی نظامی همراه با تجهیزات سنگین و وسایل لوجستیکی را از طریق خاک عراق از طریق گذرگاه غیر قانونی الولید وارد سوریه کرده اند.

این خبرگزاری افزود اشغالگران آمریکایی به منظور تقویت حضور غیر قانونی خود در منطقه الجزیره سوریه و سرقت نفت و دیگر ثروت های منطقه با همکاری و همدستی گروه های مسلح و تروریست ها، طی چند ماه گذشته هزاران کامیون اسلحه و تجهیزات نظامی و لوجستیکی را از طریق گذرگاه های غیر قانونی وارد سوریه کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

مذاکرات ایران و عمان درباره تنگه هرمز پیشرفت کرده است


گزارش‌هایی از حمله موشکی به مواضع تروریست ها در اربیل


​​​​​​​منبع دیپلماتیک: وزیر کشور پاکستان عازم تهران شد


پیام تبریک پزشکیان به سردار سرلشکر علی عبداللهی


تبریک پزشکیان به جانشین رئیس ستاد کل نیروهای مسلح


سامانه نظارتی یمن، نقشه‌های عربستان برای تشدید تنش را ناکام گذاشت +فیلم


تداوم تجاوزارت رژیم صهیونیستی در منطقه «حوض الیرموک» در جنوب سوریه


پیام تبریک رئیس ستادکل نیروهای مسلح به فرماندهان تازه منصوب


وزیر بهداشت: خسارت هشت هزار میلیارد تومانی به زیرساخت‌های سلامت کشور در جنگ


تفاهم وزرای بهداشت و خارجه برای بازسازی زیرساخت‌های آسیب‌دیده از جنگ