کاربران فضای مجازی: اتحادیه عرب کانونی برای توطئه است

جمعه 21 شهريور 1399
18:26
کاربران فضای مجازی: اتحادیه عرب کانونی برای توطئه است اقدام اتحادیه عرب در رد طرح فلسطین به منظور محکوم کردن توافق سازش میان امارات و رژیم اشغالگر سبب شد تا اتحادیه عرب از چشم ملت ها بیفتد.

العالم ـ فلسطین اشغالی

اقدام اتحادیه عرب خشم میلیون ها نفر در جهان عرب را برانگیخت. آنها می گویند که اتحادیه عرب پس از شکست در یافتن راه حلی برای مشکلات جهان عرب از چندین دهه تاکنون، اینک به نهادی تبدیل شده است که تصمیمات آن هیچ ارزشی ندارند.

کاربران شبکه های اجتماعی با راه اندازی هشتگ "اتحادیه عرب" رد طرح فلسطین برای محکومیت توافق ننگین را محکوم کردند.

یعقوب السیابی نیز توییت کرد که برخی نهادهای بین المللی از جمله سازمان ملل و اتحادیه عرب جایگاه خود را نزد ملتها از دست دادند و طبق خواست و اراده برخی طرفها و نیز طبق منافع شخصی خود عمل می کنند.

خلیل سعید نیز در توییتر نوشت: آنچه که باید ساقط شود اتحادیه عرب است نه طرح فلسطین. این اتحادیه به کانونی برای توطئه چینی و ایجاد تفرقه و باندبازی تبدیل شده است. این نهاد دیگر نماینده ملت عرب نیست.

ابومحمد نیز توییت کرد: لفظ اتحادیه عرب اهانتی به قومیت عربی است. این اتحادیه اتحادیه عبری است .

کاربری به نام Dr. Samir Elwesemy نوشت: اتحادیه عرب هیچگاه از مسائل عربی حمایت نکرد. بلکه همواره در راستای خدمت به برخی طرحها فعالیت می کرد و امروز نیز عادیسازی روابط با صهیونیستها را تبلیغ می کند. بود و نبود این نهاد یکی است.

مالک اما در توییتر نوشت: رد طرح فلسطین در اتحادیه عرب یک نکته مثبتی نیز داشت و آن برملا شدن چهره و موضع و رویکرد واقعی این نهاد است.

عبدالعزیز منصور خاطرنشان کرد که اتحادیه عرب هیچ اقدامی در خدمت به منافع فلسطین انجام نداد و از هیج یک از مسائل عربی حمایت نکرد و اگر گاهی اوقات برخی اقدامات صهیونیستها را محکوم می کرد فقط برای فریب ملتهای عرب بود تا پس از آن درهای بسیاری از قبیل معامله قرن و سازش با صهیونیست ها به روی دشمن باز کند.

پیش از این منابع دیپلماتیک فلسطینی فاش کردند که اتحادیه عرب پیش‌نویس طرح پیشنهادی فلسطین در محکومیت توافق عادی سازی روابط امارات با رژیم صهیونیستی را رد کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

سرلشکر محسن رضایی: پاسخ ایران به حملات زیرساختی شدید خواهد بود


تأکید تهران و بغداد بر همکاری‌های راهبردی، اقتصادی و امنیتی


قالیباف: خودشان را با نفت ۳ رقمی تنبیه کردند!


امضای ۴ موافقتنامه و یادداشت‌تفاهم میان ایران و عراق


وزیر کشور وارد دهلی نو شد


عزیمت وزیر امور خارجه به قرقیزستان


پاسخ سپاه به حمله آمریکا به مسیر زائران اباعبدالله الحسین(ع)


وقوع یک عملیات ضدصهیونیستی در جنین؛ دستکم یک صهیونیست زخمی شده است


وزارت خارجه صدور مجوز استفاده آمریکا از پایگاه‌های انگلیس علیه ایران را محکوم کرد


عراقچی: مشکل ما با آمریکا میانجی نیست، رویکرد سلطه‌طلبانه آنها است


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت