برادر زاده ترامپ: عمویم برای حفظ منافع خود هر کاری می‌کند

شنبه 22 شهريور 1399
12:09
برادر زاده ترامپ: عمویم برای حفظ منافع خود هر کاری می‌کند مری ترامپ با نزدیک شدن به برگزاری انتخابات ۲۰۲۰ باز هم از عمویش انتقاد کرد و از مردم آمریکا خواست با دقت رأی دهند.

العالم - آمریکا

به گزارش شبکه خبری العالم به نقل از ام‌اس‌ان‌بی‌سی، مری ترامپ، برادرزاده رئیس‌جمهور آمریکا، در مصاحبه اختصاصی با شبکه ‌ام اس ان بی‌سی گفت: ترامپ برای حفظ منافع خود دست به هرکاری می‌زند حتی اگر جان دیگران در خطر باشد.

وی که به تازگی دست به افشاگری علیه رییس جمهور آمریکا زده است، با توجه به جدی نگرفتن بحران کرونا توسط دولت ترامپ در پیامی توییتری نیز نوشت، ۱۸۰ هزار شهروند آمریکایی تا کنون بر اثر بیماری کرونا جان خود را از دست داده‌اند و هنوز هیچ درخواستی برای استعفای ترامپ صورت نگرفته است.

وی در ادامه نوشت: اگر او (رییس جمهور آمریکا) بتواند به هر طریقی از مرگ شما سود ببرد، آن را (مرگ را) تسهیل می‌کند و سپس واقعیت مرگ شما را نادیده می‌گیرد.

بر مبنای آمارهای جدید، شمار مرگ و میر کرونا در آمریکا به ۱۹۷ هزار و ۲۰۶ نفر رسیده است.

0% ...

آخرین اخبار

مغرب: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد


زمین لرزه شدید در مصر


حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد