العالم- فلسطین اشغالی
سفیر تشکیلات خودگردان فلسطین در عراق گفت که این تشکیلات با پیشنهاد کشورهای منطقه مبنی بر اسکان فلسطینیان در کشورهای عراق و مصر مخالفت کرده است.
«احمد عقل»، سفیر فلسطین در بغداد امروز شنبه در گفتوگو با خبرگزاری «المعلومه» عراق گفت: «کشورهایی در منطقه از دولت فلسطین خواستند که سه میلیون فلسطینی را در چارچوب معامله قرن، در [استان] الانبار (عراق) و شبهجزیره سیناء (مصر) اسکان دهد و با این پیشنهاد موافقت نکند».
او گفت که تشکیلات خودگردان فلسطین با این پیشنهاد مخالفت کرده و ترجیح داده است که همه فلسطینیها در کشور خود باشند.
سفیر فلسطین در بغداد همچنین افزود: «فلسطینیها مخالف هرگونه پیشنهاد جایگزینی برای کشورشان به رغم همه شرایطی که در سایه نقض حقوقشان توسط رژیم صهیونیستی داشتهاند، هستند».
رئیس جمهوری آمریکا هشتم بهمن طی نشستی در کاخ سفید به همراه «بنیامین نتانیاهو»، نخستوزیر رژیم صهیونیستی از طرح معامله قرن خود که مدعی است برای پایان دادن به منازعه فلسطینیان و صهیونیستها است، رونمایی کرد.
در این طرح تحمیلی، شهر قدس به کلی به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی، به این رژیم واگذار شده و مقرر گردیده که تنها بخشهایی از شرق این شهر به دولت فلسطین واگذار شود.
معامله قرن آمریکا، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آنها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است.
اولین کسی که از تصمیم آمریکا برای اسکان آوارگان فلسطینی در عراق خبر داد، «عزت الشابندر»، یکی از نمایندگان سابق پارلمان عراق بود.
او حدود دو ماه قبل از رونمایی معامله قرن فاش کرد که رژیم صهیونیستی و امارات طرحی را برای جدا کردن استان الانبار عراق به منظور اسکان آوارگان فلسطینی در راستای اجرای «معامله قرن» در دست اجرا دارند.
او گفته بود: «اسرائیل قصد دارد با همکاری امارات، عشایر الانبار عراق را مسلح کند و نیرویی را برای جدا کردن این استان با عنوان کنفدرالی تأسیس کند. هدف امارات و اسرائیل اضافه کردن این استان به «معامله قرن» و اسکان آوارگان فلسطینی در آنجاست»
براساس گفتههای شابندر، مقامات اماراتی به چهار عشیره عراقی ساکن استان الانبار (غرب) پول و سلاح داده تا نیرویی نظامی جهت جدا کردن این استان از عراق تشکیل دهند.
فارس