قطر: از هیچ تلاشی برای دستیابی ملت فلسطین به کلیه حقوق مشروع خود دریغ نمی‌کنیم

يکشنبه 30 شهريور 1399
22:50
قطر: از هیچ تلاشی برای دستیابی ملت فلسطین به کلیه حقوق مشروع خود دریغ نمی‌کنیم
وزارت خارجه قطر بر موضع همیشگی این کشور در دفاع از آرمان فلسطین تاکید کرد و گفت که دوحه از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد تا ملت فلسطین به کلیه حقوق مشروع خود دست یابد.

العالم _ جهان اسلام

دولت قطر روز یکشنبه بر پایبندی به موضع ثابت و قاطع خود در خصوص ضرورت تشکیل کشور مستقل فلسطینی و پایان اشغالگری رژیم صهیونیستی تاکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری روسیا الیوم، وزارت خارجه قطر در بیانیه‌ای تاکید کرد: موضع قطر در قبال موضوع فلسطین ثابت است که همان پایان اشغالگری اسرائیل و تشکیل کشور مستقل فلسطینی به پایتختی قدس و اعطای حق بازگشت به همه آوارگان فلسطینی است که کلیه این اصول، مبتنی بر قوانین بین المللی و قطعنامه‌های شورای امنیت است.

وزارت خارجه قطر افزود: آنچه گفته شد یک راه حل ریشه‌ای و پایدار برای مناقشه‌ای است که بیش از ۷۰ سال طول کشیده است.

دراین بیانیه آمده است: دولت قطر نسبت به برخی هجمه‌های رسانه‌ای گمراه کننده ابراز تاسف می‌کند که قصد مخدوش کردن چهره قطر و مواضع آن در قبال مسئله فلسطین و حقوق مشروع فلسطینیان در این مقطع تعیین کننده و سرنوشت ساز از تاریخ مناقشه اعراب و اسرائیل را دارند.

در پایان این بیانیه تاکید شده است که دوحه از هیچ تلاشی برای کمک به برادران فلسطین و کاستن از درد و رنج آنها فروگذار نخواهد کرد تا ملت فلسطین به کلیه حقوق مشروع خود دست یابند.

«لولوة الخاطر» سخنگوی وزارت خارجه قطر هم به تازگی گفت که قطر به همسایگان خود برای برقراری روابط دیپلماتیک با رژیم صهیونیستی نخواهد پیوست.

وزیران خارجه امارات عربی متحده و بحرین این دو کشور کوچک حاشیه خلیج فارس به تازگی با حضور در کاخ سفید دو توافق سازش کشورهایشان با رژیم صهیونیستی را در حضور «بنیامین نتانیاهو» و تحت نظارت «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا امضا کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مقاومت اسلامی عراق: سلاح ما قابل معامله نیست


قلدرهای عالم توان مقابله با پرورش یافتگان مکتب اهل بیت (ع) را ندارند


لفاظی های جدید ترامپ علیه ایران


وقوع انفجار مهیب در استان ادلب سوریه هم‌زمان با پرواز پهپادها


بن‌سلمان و ترامپ درباره ایران و روند مذاکرات گفت وگو کردند


سازمان ملل متحد: آوارگی مردم فلسطین در کرانه باختری دو برابر شده است


حملات رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان، یک کشته و ۳ زخمی برجای گذاشت


عراقچی: ایران تا کنون به تعداتش پایبند بوده است/ تنها راه، پایبندی دوطرف به یادداشت تفاهم اسلام آباد است


نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود