واکنش جان بولتون به شکست ترامپ در استفاده از مکانیسم ماشه

دوشنبه 31 شهريور 1399
17:01
واکنش جان بولتون به شکست ترامپ در استفاده از مکانیسم ماشه
مشاور امنیت ملی پیشین رئیس جمهور آمریکا اظهار داشت، شکست دولت ترامپ در راه اندازی مکانیسم ماشه باعث می‌شود تلاش‌های واشنگتن برای از بین بردن آنچه که «برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران» خوانده، ضعیف شود.

العالم - آمریکا

جان بولتون در صحفه توئیتر خود نوشت: «ناکامی تلاش‌های ترامپ در "تحریم‌های اسنپ بک" به صورت طنزآمیز و تاسف‌باری تلاش‌های آمریکا برای از بین بردن برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران را تضعیف می‌کند.»

ادعای جان بولتون درباره «برنامه تسلیحات هسته‌ای ایران» در حالی است مقامات کشورمان اعلام کرده‌اند تسلیحات هسته‌ای هیچ جایگاهی در دکترین نظامی و دفاعی ایران ندارد.

جان بولتون که به داشتن مواضع ضدایرانی معروف است، اخیرا انتقادهای خود را از دولت ترامپ افزایش داده است. وی اوایل شهریور ماه درباره تلاش‌های کاخ سفید برای استفاده از مکانیسم ماشه به آسوشیتدپرس گفت: «درسی که شما از این مسئله می‌گیرد این است که برای ایالات متحده کاملا قابل افتخار است در دفاع از اصول ما در سازمان ملل تنها باشد اما حداقل شما باید تلاش کنید تا این را هوشمندانه انجام دهید نه اینگونه که احمق به نظر برسید.»

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

صادرات موفق ۸۰ میلیون بشکه نفت خام؛ پس از توافق اسلام آباد


بحران سوخت، خطوط هوایی اروپا را در آستانه ورشکستگی قرار داد


والیبال نشسته ایران به فینال جهانی صعود کرد


پاسدار دلاور خلیج فارس در آغوش خاک کوار آرام گرفت


پیام بقایی درباره حمله آمریکا به نزدیکی بیمارستان شهید بقایی اهواز


ایستادگی در برابر استعمار نوین؛ پیام مهم وزیر کار ایران در اجلاس وزرای کار بریکس


ایران ژئوپلیتیک جنگ را از نو تعریف می‌کند


اعتراف معاون ترامپ به سوءمدیریت دولت


ایران و عراق روی ریل امنیت سایبری و توسعه دیجیتال


بازتاب قیمت انرژی از تنگه هرمز تا پمپ‌بنزین‌های آمریکا


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد