سقوط اتحادیه عرب در مقابل سازش

يکشنبه 6 مهر 1399
09:08
سقوط اتحادیه عرب در مقابل سازش از زمان اشغال عراق و حتی پیش از آن، هیچگاه اتحادیه عرب تصمیمی متناسب با رویکردها و انتظارات ملت های عرب نگرفته است. بلکه همیشه همسو با رژیم های وابسته و شکست خورده بوده است.

العالم - جهان اسلام

خبرگزاری یمنی پرس نوشت: پول های زیادی صرف این اتحادیه و ساختمان و اعضای آن می شود بدون اینکه هیچ فایده و کارآیی داشته باشد. گویاترین مثال از عدم کارآیی این اتحادیه، موضع منفعلانه آن در مقابل سازش امارات و بحرین با رژیم صهیونیستی ست که به جای محکوم کردن این حرکت، آن را تأیید کرده است. این در حالی است که رژیم صهیونیستی هر روز بخش های بیشتری از اراضی فلسطین را تصاحب می کند و ملت آن را هر روز بیشتر تحت فشار و محاصره قرار می دهد.

پس از این همه مواضع جانبدارانه به نفع رژیم اشغالگر، باید منتظر بود که به زودی یکی از دوره های نشست این اتحادیه در تل آویو برگزار شود.

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی