14 حمله هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف یمن

جمعه 11 مهر 1399
13:54
14 حمله هوایی ائتلاف سعودی به مناطق مختلف یمن جنگنده‌های ائتلاف سعودی 14 مرتبه استان‌های مختلف یمن از جمله صنعاء را بمباران کردند و همزمان عناصر این ائتلاف در استان الحدیده دست به نقض آتش‌بس زدند.

العالم - یمن

استان‌های مختلف یمن از جمله، صعده، صنعاء، مأرب و الجوف در ۲۴ ساعت گذشته شاهد ۱۴ حمله هوایی ائتلاف سعودی بود.

به نوشته خبرگزاری سبأ نت، در این حملات یک کودک کشته شده و شش غیر نظامی دیگر از جمله دو زن و یک کودک نیز زخمی شده‌اند. یک منبع نظامی به این خبرگزاری گفت که عناصر ائتلاف سعودی در استان الحدیده نیز ۱۰۶ مرتبه دست به نقض توافق زده و ۳۹ بار اقدام به حمله راکتی و توپخانه‌ای و ۶۷ مرتبه نیز تیراندازی کردند. در این حملات شش منزل مسکونی غیرنظامیان در منطقه «الدریهمی» آتش گرفتند.

در استان صعده در نزدیکی مرز عربستان نیز در اثر بمباران جنگنده سعودی در منطقه مرزی «شدا» یک خودروی غیر نظامی آتش گرفت و دو سرنشین آن زخمی شدند. این خودرو حامل کمک‌های بشردوستانه بود.

جنگنده‌های ائتلاف سعودی همچنین منطقه «همدان» در استان صنعاء و منطقه «ماهلیه»، «العبدیه» و «مجزر» در استان مأرب را بمباران کردند. این حملات در ناحیه «وادی حباب» باعث کشته شدن یک کودک و زخمی شدن یک زن و دو کودک دیگر شد.

نیروی هوایی ارتش سعودی سه حمله به منطقه «المهاشمه» و «الشعف» در استان الجوف و سه حمله در منطقه «الصوح» در منطقه «نجران» و یک حمله نیز در منطقه «الشرقیه» در منطقه «عسیر» (واقع در خاک عربستان) انجام دادند.

در سوی دیگر نیروهای ارتش و کمیته‌های مرکزی تمرکز خود را برای آزادسازی شهر بسیار مهم مأرب گذاشته‌اند و به گفته منابع نظامی این نیروها منتظر دستور مقامات بالایی برای از میان برداشتن آخرین استحکامات عناصر دولت هادی و ورود به شهر هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اسرائیل زیر سانسور نظامی آمار تازه تلفات جنگ را اعلام کرد


فعال شدن سامانه بارشی در تهران


صدراعظم آلمان: به‌زودی مذاکرات مستقیم با ایران را از سر می‌گیریم


کنایه وزیر علوم به فرستاده سازمان ملل درباره خسارات وارد شده به دانشگاه شریف


کشتی آزاد قهرمانی آسیا؛ حریفان نمایندگان ایران مشخص شدند


عراقچی: دنیا با بدبینی عملکرد آمریکا را نظاره می‌کند


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


پزشکیان: ایران هرگز خواهران و برادران لبنانی را تنها نخواهد گذاشت


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و عربستان سعودی


فرستاده سازمان ملل: قتل‌عام مدرسه میناب در تاریخ جهان ثبت می‌شود