مصر بر ضرورت برخورد قاطعانه با گروه‌های تروریستی در سوریه تاکید کرد

يکشنبه 13 مهر 1399
20:18
مصر بر ضرورت برخورد قاطعانه با گروه‌های تروریستی در سوریه تاکید کرد "گیر پدرسون" فرستاده ویژه سازمان ملل متحد امروز یکشنبه با "سامح شکری" وزیر خارجه مصر تلفنی گفت‌وگو و تحولات سوریه را بررسی کرد.

العالم_مصر

"احمد حافظ" سخنگوی رسمی وزارت خارجه مصر گفت که پدرسون و شکری در این تماس تلفنی به بررسی راهکارهای حل ‌و فصل سیاسی بحران سوریه پرداختند.

وزیر خارجه مصر بر موضع این کشور در حمایت از حل بحران سوریه به منظور حفظ وحدت سوریه و استقلال تصمیمات ملی آن تأکید کرد و تماس‌ها قاهره با معارضان میانه‌رو سوریه را مورد اشاره قرار داد.

شکری همچنین بر تلاش برای پایان دادن به درگیری در سوریه و ضرورت برخورد قاطعانه با گروه‌های تروریستی و افراطی و حامیان منطقه‌ای آن‌ها تأکید کرد.

طبق گزارش وبگاه "الیوم‌السابع"، فرستاده سازمان ملل در امور سوریه نیز شکری را در جریان نتایج تماس‌های خود با طرف‌های مختلف در خصوص بحران سوریه قرار دارد و از ایفای نقش متوازن قاهره و حمایت آن از تلاش‌های مربوط به حل‌وفصل سیاسی قدردانی کرد.

او گفت که علاقه‌مند به هماهنگی مستمر در زمینه بحران سوریه است.

دو طرف همچنین ابراز امیدواری کردند که روند سیاسی در مرحله آینده پیشرفت داشته باشد و تحولات مثبتی در روند فعالیت کمیته قانون اساسی حاصل شده و قطعنامه ۲۲۵۴ شورای امنیت اجرایی شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

محکومیت شدید جنایات رژیم صهیونیستی علیه لبنان


پزشکیان: اتلاف منابع در انرژی و آب باید متوقف شود


نیروهای مسلح: تا پای جان از ایران دفاع می‌کنیم


گسترش همکاری تسلیحاتی برلین-تل‌آویو با محور تسلیحات دریایی


تماس‌های تلفنی عراقچی با همتایان مصری و قطری


اصابت حمله پهپادی حزب‌الله به 2 سامانه پدافندی رژیم صهیونیستی


پیام عراقچی به دبیرکل حزب‌الله لبنان: هرگونه توافق با برقراری آتش‌بس در لبنان پیوند دارد


ادعای روبیو درباره احتمال توافق برای پایان دادن به جنگ


ارتش پاکستان: سفر عاصم منیر به تهران ثمربخش بود


شیخ عیسی قاسم: دفاع از خود حق ایران در مواجهه با جنگ ویرانگر است