بازتاب موفقیت ایران در ساخت موشک پیشرفته زیردریایی در یک روزنامه کره شمالی

دوشنبه 14 مهر 1399
12:14
بازتاب موفقیت ایران در ساخت موشک پیشرفته زیردریایی در یک روزنامه کره شمالی روزنامه " رودونگ شینمون " چاپ کره شمالی امروز (دوشنبه) در مقاله‌ای با اشاره به توانمندی‌های ایران در ساخت سامانه‌های تسلیحاتی، موفقیت اخیر جمهوری اسلامی در ساخت «موشک پیشرفته زیردریایی» را بازتاب داد.

العالم ـ آسیا

شبکه «روسیه الیوم» به نقل از این روزنامه کره‌ای نوشت که ایران موفق به ارتقای بُرد موشک کروز " جاسک ۲ " که از یک زیردریایی ساخت داخل این کشور پرتاب می‌شود، شده است.

روزنامه رودونگ شینمون کره شمالی به نقل از سخنگوی «حزب کارگر» این کشور افزود: ایران موفق به ارتقای بُرد موشک کروز جاسک ۲ که قابلیت شلیک از زیردریایی ساخت داخل به نام " فاتح " را دارد، شده است.

این روزنامه همچنین به توانمندی‌های ایران در زمینه ساخت سامانه‌های جدید راداری به نام‌های "سروش" و "میثاق " اشاره کرد.

روسیه الیوم همچنین در این گزارش اضافه کرد: در میان حدس و گمان‌ها، احتمال می‌رود که کره شمالی در هنگام رژه نظامی در جشن ۷۵ امین سالگرد تاسیس حزب حاکم این کشور (کارگر) از یک سلاح استراتژیک جدید رونمایی کند.

ناظران سیاسی و نظامی می‌گویند، کره شمالی ممکن است در این هفته یک موشک بالستیک پیشرفته قاره پیما (ICBM مخفف Inter continental ballistic missile) یا موشک بالستیک پیشرفته قابل شلیک از زیردریایی را به نمایش بگذارد.

به گزارش ایرنا، پروژه سروش یک رادار کشف و جستجوی برد متوسط با برد بیش از ۲۲۰ کیلومتر است که با استفاده از فناوری نیمه هادی قادر است اهداف در ارتفاع پست را کشف کند و می‌تواند در تمام شرایط آب و هوایی به انجام ماموریت بپردازد که توانایی مقابله با اقدامات جنگ الکترونیک و قابلیت تحرک بالا از دیگر خصوصیات این رادار بومی است.

سامانه ‌هوشمند ترکیبی میثاق نیز علاوه بر دریافت اطلاعات از رادارهای اولیه و ثانویه و سایر حساسه‌های کشف اهداف، این اطلاعات را تلفیق و با دقت و سرعت بالا در اختیار شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور قرار می‌دهد.

سامانه میثاق قادر است با ظرفیت داده‌پردازی بسیار بالا، بدون نیاز به کاربر و نیروی انسانی اطلاعات را دریافت، پردازش و تلفیق کند و برای اخذ تصمیم در اختیار شبکه یکپارچه پدافند هوایی کشور قرار دهد.

0% ...

آخرین اخبار

نیویورک تایمز دلایل اصلی توقف حملات آمریکا را فاش کرد


ادامه تجاوز ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


منابع صهیونیستی از حمله پهپادی به منزل «وزیر امنیت داخلی اسرائیل» خبر دادند


حمله با خودرو به جمعیت در آلمان


تظاهرات فعالان ضدجنگ علیه استفاده پایگاه‌های انگلیسی در تجاوز نظامی به ایران


احضار کاردار موقت اوکراین در تهران به وزارت امور خارجه


عراقچی: اروپا، اوکراین را پاسخگو کند


ایران حمله تروریستی در پاکستان را محکوم کرد


محکومیت شدید تعرض نظامی اوکراین به کشتی تجاری ایران در دریای خزر


رژیم صهیونیستی با اعمال «خط زرد» بیش از ۷۰ درصد اراضی شرق غزه را بلعید+ فیلم