چین از آمریکا در سازمان ملل و WTO شکایت کرد

چهارشنبه 16 مهر 1399
14:14
چین از آمریکا در سازمان ملل و WTO شکایت کرد نمایندگان چین در دو نهاد بین المللی سیاسی و اقتصادی جهان یعنی سازمان ملل و WTO (سازمان تجارت جهانی)، بطور جداگانه از دولت آمریکا شکایت کردند.

العالم ـ آسیا

خبرگزاری شینهوای چین روز چهارشنبه گزارش داد: در حالی که نماینده دائمی چین در سازمان ملل از معضلات حقوق بشری در ایالات متحده به سازمان ملل شکایت کرد، در همین حال نماینده این کشور در سازمان تجارت جهانی نیز محدودیت های آمریکا علیه اپلیکیشن های تیک تاک و وی چت را ناقض مقررات این نهاد اعلام کرد.
براساس این گزارش، ژانگ جون نماینده دائم چین در سازمان ملل متحد از کمیته سوم مجمع عمومی سازمان ملل متحد خواست که به مشکلات اجتماعی و بشردوستانه در امریکا رسیدگی کند و خواستار قطعنامه ای در رابطه با موارد تبعیض نژادی در ایالات متحده شود.

وی دیروز خطاب به آمریکا در سازمان ملل گفت: "سرزنش دیگران، مشکلات شما را حل نمی کند یا شکست های شما را پنهان نمی کند. شما نمی توانید با سرزنش چین، وضعیت بد انسانی خود را پنهان کنید."

نماینده دائم چین در سازمان ملل انتقادات آمریکا به نحوه مدیریت بیماری کرونا در چین را بی اساس دانست و اظهار داشت که آمریکا درحالی از دیگر کشورها انتقاد می کند که بیش از ۲۰۰ هزار آمریکایی به دلیل کووید- ۱۹ جان خود را از دست داده اند.

گزارش دیگری از شینهوا حاکی است که چین دیروز در یک نشست سازمان جهانی تجارت (WTO) با اعتراض نسبت به ممنوعیت دولت آمریکا علیه اپلیکیشن های تیک تاک و وی چت، محدودیت های مذکور را ناقض مقررات این نهاد اعلام کرد.

چین دیروز در نشست سازمان جهانی تجارت اعلام کرد، اقدامات مذکور خلاف مقررات این سازمان بوده و خدمات تجاری بین المللی را محدود کرده و اصول اولیه و اهداف سیستم های تجاری چندجانبه را نقض می‌کند.

نماینده چین عدم ارایه مدرک از سوی آمریکا برای ادعاهایش در خصوص این اپلیکیشن ها را گواهی بر سوء استفاده این کشور از مقررات توصیف کرد.

به گزارش ایرنا، دولت ترامپ با استناد به نگرانی های امنیت ملی، دستور داده است دانلود اپلیکیشن های تیک تاک و وی چت که متعلق به شرکت های چینی بایت دنس و تنسنت هستند، در این کشور مسدود شوند اما قضات آمریکایی علیه اجرای فرمان رییس جمهور آمریکا رای داده اند.

آمریکا اعلام کرد به دنبال مقابله با ریسک های امنیت ملی است. دولت آمریکا پیش از این اعلام کرده بود که اطلاعات کاربران آمریکایی این اپلیکیشن ها ممکن است به دست دولت چین بیافتد.

0% ...

آخرین اخبار

روایت مقاومت در برنامه عالمکم ؛ از موکب تنگه هرمز تا مسجد سوخته ای  در رام‌الله+فیلم


تله لبنان؛ هشداری درباره پیامدهای نقض توافق‌ در پرتو تجربه‌های تاریخی


ابتکار راهبردی تهران در شانگهای؛ پیشنهاد تشکیل کنسرسیوم انرژی کشورهای عضو


دستور توقف حملات اسرائیلی به لبنان پس از اعلام بسته شدن تنگه هرمز


کمین حزب‌الله برای نیروهای اسرائیلی؛ تلفات ارتش اشغالگر در "علی‌الطاهر"


مدودف: تل‌آویو در پی نابودی توافق تهران و واشنگتن است؛ آمریکا در جنگ با ایران شکست خورد


قرارگاه خاتم: تنگه هرمز مجددا بسته شد


بقائی: مصونیت سیاسی "اسرائیل"از سوی غرب، زمینه‌ساز تداوم جنایت و ستیزه‌جویی شده است


پیگیری تفاهم اسلام‌آباد؛ محور دیدار وزیر کشور پاکستان و عراقچی


بیانیه سازمان بسیج در مورد پیام تاریخی مقام معظم رهبری و فرماندهی کل قوا


پربیننده ترین خبرها

ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


تخطی طرف آمریکایی اقدام متقابل تعیین‌شده به‌همراه دارد


درپی نبرد سنگین در جنوب لبنان؛ حزب‌الله: حماسه‌ کربلایی رقم خواهیم زد


اذعان صهیونیست ها به ناکامی ارتش اشغالگر در ارتفاعات نبطیه


درخواست بودجه 80 میلیارد دلاری پنتاگون از کنگره