شکست آمریکا در پرتاب دو ماهواره به مدار زمین

جمعه 18 مهر 1399
16:01
شکست آمریکا در پرتاب دو ماهواره به مدار زمین
خبرگزاری اسپوتنیک از شکست دو پرتاب ماهواره آمریکا به مدار زمین به دلیل مشکلات مربوط به شلیک موشک خبر داده است.

العالم _ آمریکا

خبرگزاری اسپوتنیک روسیه به نقل از منابعی گزارش داده است که اخیرا دو پرتاب ماهواره آمریکا به مدار زمین به دلیل وضعیت غیرعادی که در هنگام پرتاب موشک رخ داده با شکست مواجه شده است.

«موشک وگا» که از «مرکز فضایی کوروم در گینه فرانسه در ماه گذشته میلادی پرتاب شد حامل 53 ماهواره بود که 8 ماهواره آن ساخت آمریکا بود.

به گفته منابع اسپوتنیک، دو ماهواره آمریکایی نتوانسته‌اند کانتینرهای پرتابگر خود را رها کنند و با شکست مواجه شده‌اند.

براساس این گزارش، دو ماهواره آمریکایی Lemur-2 که بر روی موشک چهار مرحله‌ای وگا سوار شده بودند موفق نشدند از کانتینر پرتابگر جدا شوند و از مدار خارج شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

حماس حمایت بی‌وقفه ایران از ملت فلسطین را ستود


ادعای گروسی درباره سرنوشت مواد هسته‌ای با غنای بالا در ایران


تیم ملی فوتبال غنا با ثبت یک تساوی مقابل انگلیس به مرحلۀ بعدی جام‌جهانی صعود کرد‌.


سنای آمریکا در اقدامی کم‌سابقه به محدودیت اختیارات جنگی ترامپ علیه ایران رای داد


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


ترامپ مدعی شد: دیروز ۱۹ میلیون بشکه نفت از تنگه هرمز عبور کرد که بیشترین میزان عبور نفت از این تنگه در تاریخ آن است.


خبرگزاری رسمی عمان: کشتی هایی که قصد عبور از تنگه هرمز را دارند باید با سازمان بین المللی دریانوردی هماهنگ شوند.


دبیر کل حزب الله: اسرائیل در میدان نبرد هرگز نمی‌تواند اهدافش را محقق کند


موضوع موشکی در توافقات اخیر وجود نداشته است


رایزنی ونس و عون در مورد ترتیبات آتش‌بس بین آمریکا، لبنان و ایران