رئیس سابق سیا: قتل خاشقچی با مجوز ترامپ و دامادش صورت گرفت

شنبه 19 مهر 1399
06:02
رئیس سابق سیا: قتل خاشقچی با مجوز ترامپ و دامادش صورت گرفت رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) فاش کرد که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور ایالات متحده و «جراد کوشنر» داماد و مشاور او به ولی عهد سعودی اجازه ارتکاب قتل خاشقچی را داده بودند.

العالم-آمریکا

«جان برنان» رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) اعلام کرد که رئیس جمهور آمریکا و دامادش و برخی دیگر از مسئولان کاخ سفید به «محمد بن سلمان» ولی عهد سعودی اجازه دادند تا مرتکب جنایت و قتل «جمال خاشقچی» روزنامه نگار منتقد حکومت آل سعود شود.

جان برنان که با شبکه خبری «سی‌ان‌ان» گفت‌وگو می‌کرد، افزود: اگرچه بین آمریکا و عربستان روابطی در راستای منافع راهبردی ایالات متحده وجود دارد، ولی ما باید سعودی‌ها و دیگر کسانی را که مرتکب جرم و جنایت‌های حقوق بشری می‌شوند، مجازات کنیم».

رئیس سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) فاش کرد که «متاسفانه ترامپ و کوشنر به بن سلمان اجازه دادند که جمال خاشقچی را به قتل برسانند و جسد او را تکه تکه کنند».

وی در ادامه تصریح کرد: «ولی عهد سعودی حاکمی مستبد است که بسیاری از شهروندان سعودی از جمله فعالان زن سعودی را به قتل رسانده و یا شکنجه کرده است».

جان برنان با بیان اینکه ترامپ با انگیزه مالی و پس از دریافت پول به بن سلمان برای قتل خاشقجی چراغ سبز نشان داد، افزود: «من پنج سال در عربستان زندگی کردم و امکان ندارد جنایتی در این سطح بدون مجوز بالاترین مقام سعودی صورت گرفته باشد».

وی گفت: «نمی‌گویم که ملک سلمان این کارها را انجام می‌دهد، اما دستگاه اطلاعاتی عربستان تحت کنترل پسرش است و این را ترامپ به خوبی می داند و به آنها اجازه ارتکاب قتل خاشقچی را میدهد».

جمال خاشقجی روزنامه نگار واشنگتن پست 2 اکتبر 2018 میلادی طی یک عملیات که توسط 15 مامور اطلاعاتی و امنیتی سعودی انجام شد، در ساختمان کنسولگری عربستان در استانبول به قتل رسید و جسد وی تاکنون پیدا نشده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

سردار ابن الرضا: خون شهدا درخت تنومند و توانمند دفاعی ایران را استوارتر می‌کند


فرمانده کل ارتش: تا آخرین قطره خون از ایران دفاع می‌کنیم


بستن حساب کاربری روابط عمومی سپاه، نشانه‌ وحشت جبهه استکبار از داده‌های دقیق است


رییس مرکز پژوهشی هندی: کشورهای عضو بریکس می‌توانند به ناتوی مستقل در جهان تبدیل شوند


فضای سرد نشست ترامپ و نتانیاهو و اهداف متفاوت + فیلم


ستاد اربعین: زائران ایرانی در سلامت کامل هستند


تیم کشتی فرنگی نوجوانان بروی سکوی سوم جهان ایستاد


موج عظیم اربعین در مرز مهران؛ عبور بیش از یک میلیون زائر


استقبال از نتانیاهو در واشنگتن با شعار «جنایتکار جنگی»


از ایده تا تأثیر جهانی؛ روایت سازنده انیمیشن‌های لگویی از جنگ رسانه‌ای علیه ایران