سودان: برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل تحت فشار شدید هستیم

سه شنبه 29 مهر 1399
01:40
 سودان: برای عادی‌سازی روابط با اسرائیل تحت فشار شدید هستیم

وزیر اطلاع‌رسانی سودان فاش کرد که این کشور برای عادی سازی روابط خود با رژیم صهیونیستی تحت فشار زیادی قرار گرفته است.

العالم - آفریقا

«فیصل محمد صالح» وزیر اطلاع رسانی سودان در گفت‌‌و‌گو با شبکه الجزیره جزئیاتی درباره روند سازش این کشور با رژیم صهیونیستی فاش کرد.

به گزارش «الجزیره مباشر»، وزیر اطلاع رسانی سودان در این خصوص گفت: «برای سازش با اسرائیل تحت فشار زیادی هستیم».

فیصل محمد صالح در ادامه گفت: «در مقایسه با سودی که از برداشته شدن نام‌سودان از فهرست کشورهای حامی تروریسم عائدمان خواهد شد، آنچه به واشنگتن ارائه خواهیم کرد ارزشی چندانی ندارد».

صالح ادامه داد: «تمام احتمالات در خصوص تحویل "عمر البشیر" به دیوان بین‌المللی کیفری مطرح است».

این اظهارات درست پس از آن است که «دونالد ترامپ» رئیس جمهور آمریکا ساعتی پیش از توافق با سودان برای خارج کردن این کشور از فهرست موسوم به «حامیان تروریسم دولتی» پرده برداشت.

سودان از بیش از یک سال پیش در تلاش است از فهرست سیاه وزارت خارجه آمریکا برای کشورهایی که اصطلاحاً «حامیان تروریسم دولتی» خوانده می‌شوند، خارج شود.

دولت آمریکا با قرار دادن سودان در این فهرست از سه دهه پیش موجب قطع ارتباط نظام مالی سودان با بانک‌های جهانی شده است.

در گفت‌وگوهایی که چند روز پیش در ابوظبی میان مذاکره‌کنندگان آمریکا و سودان برگزار شده بود، طرف آمریکایی یکی از شرایط خروج از فهرست سیاه مذکور را عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی اعلام کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

تحریم جدید آمریکا علیه صنعت هوایی ایران


گزارش خبرنگار العالم از حملات اشغالگران به مناطق مختلف لبنان


اجازه تضعیف حاکمیت ایران بر تنگه هرمز را نمی‌دهیم


۶ طلای ناب فرنگی‌کاران نوجوان در قهرمانی آسیا


پیام رئیس رسانه ملی در پی شهادت حسام زیدان خبرنگار العالم


باقری: «پیمان فرعون» علت تشدید ناامنی و بی‌ثباتی؛ منطقه نیازمند معادله امنیتی جدید است


نگاهی به زندگی رسانه‌ای شهید حسام زیدان/ از پوشش جنگ و محاصره تا شهادت در عملیات هوایی صهیونیست‌ها


پزشکیان روز ملی جمهوری آذربایجان را به علی‌اف تبریک گفت


علی باقری: تنگه هرمز نمی‌تواند منشاء ناامنی برای ایران باشد


سپاه: منطقه جز با محو رژیم صهیونی روی آرامش نمی‌بیند