رزمایش پدافند هوایی از فردا در بیش از نیمی از کشور آغاز می‌شود

سه شنبه 29 مهر 1399
17:49
رزمایش پدافند هوایی از فردا در بیش از نیمی از کشور آغاز می‌شود رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت۹۹ از فردا آغاز می‌شود.

العالم - ایران / سیاسی

امیر قادر رحیم‌زاده فرمانده رزمایش تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت99 گفت: این رزمایش در منطقه‌ای به‌وسعت بیش از نیمی از کشور، به‌صورت مشترک بین ارتش و سپاه با هدایت و کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور از فردا آغاز می‌شود.

رحیم‌زاده ارتقای آمادگی رزمی و هم‌افزایی توان پدافند هوایی نیروهای مسلح را از اهداف برگزاری رزمایش مشترک تخصصی پدافند هوایی مدافعان آسمان ولایت99 برشمرد و اظهار کرد: این رزمایش با مشارکت یگان‌های نیروی پدافند هوایی ارتش، نیروی هوافضای سپاه و نیروی هوایی ارتش و تحت هدایت و کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور در شرایط نزدیک به رزم واقعی برگزار خواهد شد.

وی افزود: در این رزمایش که در قالب یک عملیات مشترک شبکه‌محور و با هدف هماهنگی پدافند هوایی نیروهای مسلح برگزار می‌شود، انواع سامانه‌های بومی موشکی، راداری، اطلاعات شناسایی، جنگ الکترونیک، سامانه‌های ارتباطی و شبکه دیده‌بانی بصری ارتش و سپاه تحت هدایت و کنترل عملیاتی قرارگاه پدافند هوایی کشور و با نظارت مستقیم کارشناسان و ارزیابان قرارگاه مرکزی حضرت خاتم‌الانبیا(ص)، مقابله با انواع تهدیدات هوایی در ارتفاع پایین، متوسط، بلند و اهداف دورایستا را در شرایط کاملاً عملیاتی و مبتنی بر صحنه رزم واقعی تمرین خواهند کرد.

رحیم‌زاده گفت: در این رزمایش، نیروی هوایی ارتش با به پرواز درآوردن انواع هواپیماهای شکاری رهگیر، بمب‌افکن و بدون‌سرنشین در دو نقش نیروی حمله‌ور و مدافع، به‌عنوان دست بلند پدافند هوایی کشور در آسمان ایفای نقش خواهد کرد.

وی ادامه داد: همچنین در این رزمایش قرار است برای اولین‌بار به‌صورت صددرصدی از نسل جدید تجهیزات و تسلیحات کاملاً بومی استفاده و تاکتیک‌های جدید پدافند هوایی که بر اثر رصد مستمر دشمنان احصا شده است، به‌صورت واقعی تمرین شود.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور: فرهنگ صرفه‌جویی باید از مدرسه‌ها و سن پایین نهادینه شود


چین: در راستای حصول راه‌حل دیپلماتیک برای ایران در تلاشیم


وزیر دفاع پاکستان: توافق ابراهیم با اصول ما در تضاد است


بیانیه وزارت امور خارجه در رابطه با نقض آشکار آتش‌بس از سوی آمریکا


رهبر معظم انقلاب در پیام حج: آمریکایی‌ها بدانند زمان به عقب برنخواهد گشت


عراقچی انتخاب مجدد قالیباف به ریاست مجلس را تبریک گفت


جزئیاتی از سفر قالیباف به قطر


مهاجرانی: دولت مکلف به توزیع کالابرگ است


جنگ عامل تورم است یا اجرای ناقص اصلاحات اقتصادی


آمار قابل تامل تبعات جنگ بر رژیم صهیونیستی