خبر فوری:

مفتی عُمان: مسلمانان سرمایه‌های خود را از مراکز فرانسوی خارج کنند

سه شنبه 6 آبان 1399
09:31
مفتی عُمان: مسلمانان سرمایه‌های خود را از مراکز فرانسوی خارج کنند مفتی عمان از پویش تحریم کالاهای فرانسوی قدردانی کرد و مسلمانان را به خارج کردن سرمایه‌های خود از مراکز اقتصادی که فرانسه آن را اداره می‌کند، فراخواند.

العالم - جهان اسلام

«احمد الخلیلی» مفتی عُمان پویش به راه افتاده در تحریم کالاهای فرانسوی به دلیل توهین این کشور به پیامبر اکرم (ص) را ستود.

وی با انتشار بیانیه‌ای در توییتر پیشنهاد کرد که مسلمانان برای خارج کردن سرمایه‌گذاری‌های خود از سازمان‌های اقتصادی که این «متجاوزان به مقام بزرگ پیامبر (ص)» آن را اداره می‌کنند، متفق شوند و برای ایجاد یک اقتصاد جهانی آزاد از وابستگی و مستقل تلاش کنند.

اخیرا اقدام یک معلم تاریخ فرانسوی در نشان دادن کاریکاتورهای موهن از پیامبر (ص) و کشته شدن او به دست یک چچنی، بازتاب گسترده‌ای در فرانسه داشته است.

در پی این اقدام، وزیر کشور فرانسه در اظهاراتی ضداسلامی از وجود بخش خاص برای محصولات حلال در فروشگاه‌های این کشور ابراز ناراحتی کرده بود.

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه نیز در سخنانی از اظهارات موهن علیه پیامبر اسلام (ص) حمایت کرده بود که این مسئله با خشم جوامع اسلامی مواجه شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید


بقائی در واکنش به ادعاهای رئیس‌جمهور لبنان: آن‌که کنارش ایستاده را می‌فروشد


شمار شهدای لبنان از مرز ۳ هزار نفر فراتر رفت