هشدار قیس الخزعلی درباره طرح خطرناک عربستان در ۶ استان عراق

شنبه 10 آبان 1399
15:51
هشدار قیس الخزعلی درباره طرح خطرناک عربستان در ۶ استان عراق دبیرکل عصائب اهل حق عراق در سخنانی از طرح عربستان برای تصرف مناطقی از 6 استان عراق به بهانه سرمایه‌گذاری پرده برداشت.

العالم - عراق

قیس الخزعلی، دبیرکل عصائب اهل حق عراق از تلاش عربستان سعودی برای تصرف مناطق مختلف عراق به بهانه سرمایه گذاری پرده برداشت.

الخزعلی در این باره تصریح کرد: این طرح شامل تهدیدات امنیتی بسیار جدی از سوی نظامی (عربستان) است که سابقه زیادی در آسیب رساندن به امنیت و ثبات عراق دارد.

وی در ادامه از همه نخبگان دانشگاهی، شیوخ عشایر، دانشجویان و احزاب سیاسی عراق خواست که مخالفتشان را به این طرح عربستان اعلام کنند.

الخزعلی همچنین گفت: این طرح با طرح عادی سازی روابط با دشمن ابدی عراق (رژیم صهیونیستی) همراه شده است که در حقیقت نظام عربستان سعودی آن را حمایت می‌کند.

عربستان قصد دارد در یک میلیون هکتار از اراضی عراق با هدف تبدیل آنها به مزارع و مزارع پرورش گاو، دام و طیور سرمایه گذاری کند تا به بزرگترین پروژه سرمایه گذاری کشاورزی در عراق تبدیل شود.

این طرح شامل مناطق صحرای الأنبار تا جنوب استان المثنی و استان‌های نجف و حتی بصره می‌شود.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

ارتش، خادم در دو میدان


نمایش توان تولید ملی ایران در بزرگ‌ترین نمایشگاه بین‌المللی مبلمان غرب آسیا + فیلم


وزیر خارجه کوبا با رد ادعای آمریکا: واشنگتن به دنبال توجیه «نسل‌کشی» است


مقام سومالی هدف رژیم صهیونیستی در به رسمیت شناختن "سومالی‌لند" را افشا کرد


تداوم آتش‌سوزی در بخش‌هایی از واشنگتن؛ دستور تخلیه برای ۶۰ هزار نفر صادر شد


کاهش ۵ درصدی بهای نفت؛ قیمت طلا افزایش یافت


شیخ عیسی قاسم: برخی نظام های عربی با توطئه‌های واشنگتن همگام هستند


گفت‌وگوی تلفنی سردار ابن‌الرضا با وزیر دفاع ترکیه/ گشایش جبهه جدید علیه حزب‌الله منطقه را با مخاطرات امنیتی مواجه می کند


اسلام‌آباد میزبان دهمین جلسه کمیته مشترک تجاری ایران و پاکستان


حمله صهیونیست‌های افراطی به یک کلیسا در قدس اشغالی