اطراف یک مرکز شمارش آرا در فیلادلفیا تهدید به بمب‌گذاری شد

شنبه 17 آبان 1399
01:45
اطراف یک مرکز شمارش آرا در فیلادلفیا تهدید به بمب‌گذاری شد پلیس فیلادلفیا پس از دریافت دو تماس تلفنی مبنی بر وجود بمب در اطراف یکی از مراکز شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، محل اعلام شده را محاصره و اقدام به تخلیه ساکنان آن کرده است.

العالم-آمریکا

پلیس شهر فیلادلفیا پس از دریافت گزارشی درباره وجود بمب در نزدیکی یکی از مراکز شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری، فورا اقدام به تخلیه ساکنان آن کرده است.

پلیس فیلادلفیا اعلام کرد که نیروهای امنیتی روز جمعه، دو تماس تلفنی از یک شخصی که ادعا می‌کرد، قرار است بمبی در اطراف یکی از مراکز شمارش آرای انتخابات ریاست جمهوری منفجر ‌شود، دریافت کردند.

در ادامه گزارش پلیس آمده که نیروهای امنیتی بلافاصله بعد از دو تماس تلفنی صورت گرفته، با استفاده از سگ‌های آموزش دیده عملیات جستجو در محله اعلام شده را آغاز کردند، اما بمبی کشف نشده است.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

تظاهرات ضد جنگ صهیونیست ها در تل آویو و حمله پلیس به آن ها


شهادت ۲۲۱ کودک و نوجوان زیر ۱۸ سال در جنگ اخیر


اسلامی: انتخابات در موعد مقرر با مشارکت گسترده برگزار خواهد شد


تلاش ناموفق ۲ نفت‌کش برای عبور از تنگه هرمز


استرالیا خواهان بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات شد


ادامه حملات رژیم صهیونیستی به لبنان و استفاده از فسفر سفید


تیم مذاکره کننده آمریکایی اسلام آباد را ترک کرد


پزشکیان انتخاب رئیس جمهور جدید عراق را تبریک گفت


روایت سخنگوی وزارت خارجه ایران از مذاکرات اسلام آباد


وزیر خارجه پاکستان: به نقش آفرینی برای کمک به صلح ادامه می دهیم