حفاظت داوطلبانه مسلمانان فرانسه از کلیسا‌ها

شنبه 17 آبان 1399
16:31
حفاظت داوطلبانه مسلمانان فرانسه از کلیسا‌ها علیرغم تشدید مواضع اسلام‌ستیزانه دولت فرانسه، گروهی از جوانان مسلمان این کشور اروپایی بعد از حملات اخیر شهر «نیس»، محافظت از کلیساها را برعهده گرفتند.

العالم - اروپا

علیرغم مواضع اسلام‌ستیزانه دولت «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه بعد از اهانت اخیر نشریه فرانسوی «شارلی ابدو» به ساحت مقدس پیامبر اکرم (ص)، گروهی از جامعه مسلمانان این کشور اروپایی به ویژه جوانان مسلمان، برای محافظت از کلیساها در مقابل حملات گروههای افراطی پیش‌قدم شده‌اند.

شبکه «ای بی سی نیوز» در این خصوص گزارش کرد، بعد از حمله هشتم آبان ماه یک فرد مسلح به چاقو به کلیسای «نوتردام» در شهر «نیس» و کشته شدن دست‌کم سه نفر، گروهی از جوانان مسلمان در اقدامی برای ابراز همبستگی با مسیحیان و کاتولیک‌ها، تعطیلات آخر هفته خود را به محافظت از کلیسای جامع شهر خود در «لودو» پرداختند.

به دنبال این اقدام جوانان مسلمان، مسئولان کلیسای جامع شهر لودو بسیار تحت تأثیر قرار گرفته و آن را اقدامی بسیار امیدوارکننده توصیف کردند.

بن فرهت یک جوان مسلمان فرانسوی در گفت‌وگو با خبرگزاری آسوشیتدپرس گفت: «من مسلمان هستم...و ماشاهد اسلام هراسی و تروریسم در این کشور هستیم».

وی در ادامه توضیح داد که طی سالهای اخیر، متحمل فشارهای روحی بسیار زیادی شده است زیرا به دلیل جو اسلام‌ستیزانه در کشور فرانسه، هربار که خشونتی در این کشور اروپایی رخ می‌دهد که به گونه‌ای به گروههای افراطی به ظاهر اسلام‌گرا ارتباط دارد، مردم فرانسه مسلمانان را در معرض تحقیر و اتهام قرار می‌دهند.

طبق گزارش شبکه یورونیوز، از نظر جامعه مسلمان فرانسه، حمله اخیر یک فرد مسلح به کلیسای نوتردام شهر نیس، هیچ ارتباطی با اسلام نداشته و نباید به دین اسلام ارتباط داده شود.

بن فرهت از کارکنان شرکت نفتی توتال فرانسه است و هدایت تیم فوتبال محلی شهر محل اقامت خود را برعهده دارد و پس از حمله نیس با گروهی از دوستان مسلمان خود تصمیم گرفتند که علاوه بر ابراز همدردی و تجلیل از خانواده قربانیان این حادثه، از کلیساهای شهر خود محافظت کنند.

چندی پیش به دنبال اقدام تکراری نشریه «شارلی ابدو» فرانسه، خشم جامعه مسلمانان برانگیخته شد اما ماکرون به جای عذرخواهی از مسلمانان در پی افزایش احساسات ضد فرانسوی در میان کشورهای اسلامی، در توئیتر به دو زبان عربی و انگلیسی و در حمایت از این اقدام موهن به بهانه آزادی بیان گفته بود که هیچ چیزی سبب عقب‌نشینی فرانسه نخواهد شد.

با این حال، پس از شدت گرفتن انتقادات و برپایی تظاهرات در کشورهای اسلامی علیه رئیس‌جمهور فرانسه، ماکرون در گفت‌و‌گو با شبکه «الجزیره» ضمن عقب‌نشینی از موضع پیشین خود، گفت: «به نظر من منشأ عکس‌العمل‌ها (به این موضوع) دروغ، تحریف سخنانم و این برداشت مردم بود که من این کاریکاتورها را تأیید می‌کنم».

پس از آن نیز رئیس‌جمهور فرانسه چندین بار در مناسبات مختلف تأکید کرد که دولت وی هیچ‌گونه دشمنی با اسلام ندارد و تنها به دنبال مبارزه با افراط‌گرایان است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رسانه‌ اسرائیلی: موشک جدید ایران زمان هشدار را به یک دقیقه کاهش داده


هلی برن نظامیان صهیونیستی در دره بقاع ناکام ماند


هجوم گسترده پهپادی نیروی دریایی به پایگاه های آمریکایی و اراضی اشغالی


وزارت خارجه ایران در پاسخ به دبیر کل سازمان ملل: بیاید بی طرف باشیم


حمله پهپادی و آتش سوزی گسترده تاسیسات شرکت‌های آمریکایی در بصره


کابوس اسرائیل: احتمال ورود زمینی حزب‌الله لبنان به الجلیل


پزشکیان در تماس تلفنی پوتین:  مسیر ما دفاع مقتدرانه از تمامیت ارضی و صلح پایدار است 


موشک‌های سوخت جامد و مایع نسل جدید سپاه در موج بیست‌‌وسوم وعده صادق4


سردار شکارچی: کاری می‌کنیم آمریکا هوس تجاوز به کشور دیگری نکند


آیت‌الله آملی لاریجانی: رهبر شهید انقلاب، نماد معنویت و استقامت بود