اولین واکنش اروپایی‌ها به ترور شهید فخری زاده

جمعه 7 آذر 1399
21:27
اولین واکنش اروپایی‌ها به ترور شهید فخری زاده کارل بیلت رییس اندیکشده شورای روابط خارجی اروپا به ترور شهید محسن فخری زاده رییس سازمان پژوش و نوآوری وزارت دفاع ایران اشاره کرد و گفت که ترور هدفمند بخشی از اقدام ها برای جلوگیری از بازگشت دولت جدید آمریکا به توافق هسته‌ای است.

العالم - اروپا

بیلت نخست وزیر پیشین سوئد هم در صفحه توئیترش نوشت: بعید نیست که این ترور هدفمند بخشی از اقدام ها برای جلوگیری از اقدام دولت بایدن در جهت احیای دیپلماسی و بازگشت به توافق هسته‌ای باشد.

وی سال گذشته نیز از اقدام جنایتکارانه آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی فرمانده شهید نیروی قدس سپاه پاسداران انتقاد و آن را اقدام دونالد ترامپ رییس جمهوری ایالات متحده در ضربه بر پیکر دیپلماسی ارزیاب کرد.

روابط عمومی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح، بعدازظهر امروز (جمعه) اعلام کرد که عناصر تروریست مسلح، خودرو حامل فخری زاده را مورد حمله قرار دادند و در جریان درگیری تیم حفاظت ایشان با تروریست‌ها، وی به شدت مجروح و به بیمارستان منتقل شد. اما در نهایت این مدیر و خدمتگزار عرصه علمی، پژوهشی و دفاعی کشور به شهادت رسید.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی کاخ سفید: معاون رئیس جمهور امشب به سوئیس نخواهد رفت زیرا برنامه‌های لجستیکی برای مذاکرات آینده هنوز نهایی نشده است.


کاخ سفید: سفر ونس به سوئیس لغو شد/مشتاق آغاز گفت وگوهای فنی هستیم


قطر در جام جهانی ۲۰۲۶ با نتیجه سنگین ۶ بر صفر مغلوب کانادا شد.


نبیه بری: درصورت پایبندی اسرائیل، پایبندی حزب الله به آتش‌بس را تضمین می‌کنیم


ترامپ به اکسیوس: من برای جلوگیری از تبدیل جنگ به رکود اقتصادی جهانی، با ایران مذاکره کردم.


عراقچی خطاب به رهبر انقلاب: شکی نیست که رهنمودهای شما پشتوانه محکمی برای حفظ عزت ملی، دفاع از حقوق مردم و حرکت در مسیر دستیابی به اهداف انقلاب است.


ادعای ویتکاف: بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی راهی ایران خواهند شد


آمریکا پایان محاصره دریایی ایران را اعلام کرد


پیشرفت در مذاکرات آتش‌بس غزه؛ پاسخ حماس هفتهٔ آینده / اسرائیل همچنان نقض‌کنندهٔ توافق


ایران هتک حرمت مساجد و حمله به مردم فلسطین در کرانه باختری را محکوم کرد