العالم ـ آمریکا
شبکه خبری «ان. اچ. کی» ژاپن روز شنبه با انتشار گزارشی خاطرنشان کرد: شیوع ویروس کرونا در آمریکا همچنان ادامه دارد و کارشناسان درخواست کرده اند اقدامات لازم برای کاهش شیوع ویروس کرونا در سراسر کشور در کوتاه زمان ممکن صورت گیرد.
تلویزیون ژاپن با استناد به گزارش دانشگاه «جانز هاپکینز» آورده است: در ماه نوامبر (۱۱ آبان تا ۱۱ آذر) بیش از دو برابر ماه اکتبر (۱۱ مهر تا ۱۱ آبان) موارد جدید ابتلا به ویروس کرونا در سراسر آمریکا تایید شده است. همچنین بر اساس نظرسنجی یک سازمان خصوصی، شمار بستری شدگان در بیمارستان ها در ماه نوامبر تقریبا در همه ایالت ها افزایش یافته است و تعداد آنان به ۹۸ هزار نفر در سراسر آمریکا رسیده است که از این میان حدود ۱۸ هزار نفر در بخش مراقبت های ویژه بستری هستند.
این گزارش با بیان اینکه محدودیت های مربوط به پیشگیری شیوع ویروس کرونا از جمله قرنطینه خانگی تقریبا در سراسر ایالت کالیفرنیا در دست بررسی است نوشته است، افزون بر این گفته می شود چنانچه روند افزایشی شمار بستری شدگان در ایالت نیویورک ادامه یابد، ممکن است محدودیت های مربوط به پیشگیری شیوع ویروس کرونا از جمله قرنطینه خانگی در این ایالت هم اعمال شود.
در ادامه این گزارش آمده است: مرکز کنترل و پیشگیری بیماری در آمریکا، پیش بینی کرده است تا اواخر آذر شمار جان باختگان با ده ها هزار نفر افزایش به ۳۰۰ هزار نفر برسد و کارشناسان آمریکا از جمله دکتر فائوچی عضو کارگروه مقابله با شیوع ویروس کرونا در کاخ سفید بتازگی گفته است باید اقدامات لازم در سراسر آمریکا برای مقابله با شیوع ویروس کرونا در کوتاه ترین زمان ممکن انجام شود.
تلویزیون ژاپن خاطرنشان کرد، در حالی که شیوع ویرس کرونا در سراسر آمریکا بار دیگر گسترش یافته است «اسکات اتلس» عضو کارگروه مقابله با شیوع ویروس کرونا در دولت ترامپ، استعفا داده است.
به گزارش ایرنا، وی متخصص بیماری های عفونی نبود و در زمینه اشعه تخصص داشت و در عین حال به زدن ماسک باور نداشت و مخالف محدودیت های شدید برای مقابله با شیوع ویروس کرونا بود. اسکات همچنین با دکتر فائوچی که شخصیت اصلی در کار گروه مقابله با شیوع ویرس کرونا در دولت آمریکا بود، اختلاف داشت.
این گزارش به توئیت «اسکات تالس» پرداخته و به نقل از وی نوشته است: «من هیچگاه تحت تاثیر نفوذهای سیاسی قرار نگرفته ام و همیشه بر اساس آخرین دانش و شواهد علمی تصمیم گرفتم».
محققان دانشگاه استنفورد که اسکات تالس متعلق به آنجا بود، در بیانیه ای در باره استعفای وی با اشاره به اینکه: «هر چند خیلی دیر شده داده است، ولی با این حال استعفای وی یک پیروزی علمی و واقعی بر اطلاعات نادرست است» بار دیگر از اسکات تالس انتقاد کردند.