اتهام به رئیس دولت پیشبرد امور لبنان در ارتباط با انفجار بندر بیروت

پنج‌شنبه 20 آذر 1399
17:42
اتهام به رئیس دولت پیشبرد امور لبنان در ارتباط با انفجار بندر بیروت
خبرگزاری رسمی لبنان گزارش داد که رئیس دولت پیشبرد امور لبنان و چند تن از وزرای پیشین این کشور در ارتباط با پرونده انفجار بندر بیروت هدف اتهام قرار گرفته‌اند.

العالم - لبنان

خبرگزاری رسمی لبنان (ان‌ان‌ای)، امروز (پنجشنبه)، از اتهام بازپرس قضایی به «حسان دیاب» رئیس دولت پیشبرد امور در این کشور خبر داد.

طبق این گزارش، قاضی «فادی صوان» بازپرس پرونده انفجار بندر بیروت علیه حسان دیاب رئیس دولت پیشبرد امور، «علی حسن خلیل» وزیر دارایی سابق و «غازی زعیتر»‌ و «یوسف فنیانوس»‌ وزرای سابق امور عام‌المنفعه در لبنان به اتهام اهمال‌کاری، کوتاهی و دخیل بودن در کشته و مجروح شدن صدها شخص اقامه دعوی کرده است.

در این گزارش آمده است که قاضی صوان روزهای دوشنبه، سه‌شنبه و چهارشنبه هفته آینده را برای بازجویی از افراد یاشده تعیین کرده است.

بازپرس پرونده قرار است روز دوشنبه برای بازجویی از حسان دیاب به «سرای کبیر» (مقر نخست‌وزیری لبنان) برود.

روز چهارم آگوست (۱۴ مرداد)، انفجاری مهیب منطقه بندرگاه بیروت را ویران کرد؛ انفجاری که بیش از ۱۹۰ کشته و ۶۵۰۰ مجروح به دنبال داشت. در پی این انفجار و بروز بحران سیاسی در لبنان «حسان دیاب»‌ نخست‌وزیر پیشین این کشور استعفا کرد و هنوز دولت جدید در این کشور تشکیل نشده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نامه سفیر ایران در ژنو به دبیرکل سازمان حمل و نقل ریلی بین‌المللی در پی حمله آمریکا


سید علی خمینی: هرکس برای صلح با آمریکا مذاکره کند، خائن است


ابلاغ مراتب همدری و تسلیت دولت و مردم اندونزی با ایران/ عراقچی قدردانی کرد


دفتر نخست وزیری پاکستان : شهباز شریف برای کمک به صلح منطقه‌ای به پزشکیان اطمینان داد


قالیباف: کسی می‌تواند با آمریکا مذاکره کند که آماده جنگ باشد


نشست بی‌نتیجه دیگر شورای امنیت درباره ایران؛مخالفت روسیه و چین و تاکید برپایان قطعنامه۲۲۳۱


سفر نخست‌وزیر کره شمالی به چین


شیخ قبلان: لبنان از بدترین بحران سیاسی رنج می‌برد+فیلم


ذوالقدر: حمله به زیرساخت‌ها مقابله به مثل خواهد شد


حمایت مردم یمن از ایران و قدردانی از حضور میلیونی در تشییع رهبر شهید


پربیننده ترین خبرها

امام مسجد شهر صور: حضرت آیت الله سید علی خامنه ای شهید قدس است


پزشکیان مراتب قدردانی عمیق خود را از دولت، ملت و مقامات عراق و همه کسانی که در فراهم کردن تمام منابع و امکانات کشور برای برگزاری مراسم باشکوه وداع و تشییع پیکر مطهر رهبر شهید انقلاب در نجف و کربلا مشارکت داشتند، ابراز کرد.


خبرگزاری عمان: بدر بن حمد البوسعیدی وزیر امور خارجه عمان، طی تماس تلفنی با عباس عراقچی، همتای ایرانی خود، درباره تحولات جاری منطقه گفت وگو کرد.


پیکر مطهر شهید امت در کنار جدش امام علی بن موسی الرضا (علیه السلام) به خاک سپرده شد.


منابع فلسطینی: در پی یورش نیروهای دشمن به حومه روستای المغیر در شمال شرقی رام الله در کرانه باختری، 6 نفر زخمی شدند.


پیکر رهبر شهید انقلاب در حرم مطهر رضوی به خاک سپرده شد


سی‌ان‌ان به نقل از مقامات آمریکایی: گزارش اسرائیل درباره توطئه ایران برای ترور ترامپ ممکن است تلاشی برای سوق دادن او به سمت تشدید تنش باشد.


درخواست سناتور آمریکایی از کنگره برای قطع بودجه جنگ ترامپ علیه ایران


یورش نظامیان اسرائیلی به مناطقی در کرانه باختری


ابراز خوش بینی هاکان فیدان درباره تحویل گرفتن جنگنده های اف ۳۵


سفیر یمن: تشییع میلیونی شهید امت نماد اقتدار ایران بود