تحریم صنایع دفاعی ترکیه از سوی آمریکا به دلیل خرید سامانه «اس-400»

دوشنبه 24 آذر 1399
23:11
تحریم صنایع دفاعی ترکیه از سوی آمریکا به دلیل خرید سامانه «اس-400» وزارت خزانه داری آمریکا از تحریم یک نهاد نظامی دولتی در ترکیه و رئیس آن به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی «اس-400» ساخت روسیه خبر داد.

العالم _ ترکیه

وزارت خزانه‌داری آمریکا دوشنبه ‌شب به وقت تهران از تحریم رئیس صنایع دفاعی ترکیه خبر داد.

منابع خبری گزارش دادند که وزارت خزانه‌داری آمریکا صنایع دفاعی ترکیه و «ابراهیم دمیر» رئیس آن را تحریم کرده است. «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا نیز در این زمینه اعلام کرد، ترکیه به دلیل همکاری آگاهانه با شرکت تسلیحاتی روسی «روسبرون‌ اکسپورت» و خرید سامانه دفاع موشکی «اس-400» تحت تحریم‌های برآمده از قانون موسوم به «کاتسا» قرار گرفت.

پامپئو گفت که آمریکا تعامل با بخش نظامی روسیه از سوی کشورهای دیگر را تحمل نخواهد کرد.

این در حالی است که «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه دوشنبه‌شب به وقت تهران گفت از تصمیم اتحادیه اروپا و آمریکا برای اعمال تحریم علیه ترکیه «ناامید» شده است. وی که پس از نشست کابینه صحبت می‌کرد، افزود: «از آمریکا که هم‌پیمان ما در ناتو بوده انتظار حمایت در مبارزه با گروه‌های تروریستی داشتیم نه آنکه به اعمال تحریم بپردازد.»

رئیس جمهور ترکیه در ادامه گفت: «اقدامات اتخاذشده علیه ترکیه سبب نخواهد شد که از حقوقمان دفاع نکنیم. از اتحادیه اروپا انتظار داشتیم تا به عهد خود درباره عضویت کامل ترکیه در این اتحادیه که سال‌هاست به تاخیر افتاده عمل کند نه آنکه به اعمال تحریم بپردازد.»

کنگره آمریکا روز جمعه در قالب لایحه بودجه دفاعی مجوز تحریم ترکیه به دلیل خرید سامانه دفاع موشکی اس-400 از روسیه را صادر کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

کالاس: خاورمیانه در چرخه خطرناک حملات و آتش‌بس گرفتار شده است


پزشکیان: آماده رفع هرگونه مانع در مسیر اجرای توافق‌ها با روسیه هستیم


راهپیمایی‌های گسترده یمنی ها در محکومیت حمله عربسان به فرودگاه صنعاء


تقدیر نظامی یمنی از ایران برای شکستن محاصره این کشور/ عربستان منتظر پاسخ یمن به مراکز حساس نظامی و اقتصادی باشد+ ویدئو


ادعای ارتش آمریکا: یک تاسیسات زیردریایی و کشتی ایران را هدف قرار دادیم


عضو انصارالله: پاسخ حمله به فرودگاه صنعا ویرانگر خواهد بود


ورود پلیس ضدتروریسم به پرونده مرگ مقام پیشین دولت انگلیس


فنلاند سفیر روسیه را احضار کرد


پزشکیان: هرگونه تعهدات جدید برای حوزه سلامت باید دارای پشتوانه مالی باشد


اظهارات ترامپ درباره بازگرداندن محاصره دریایی ایران