صنعا: امنیت منطقه در گرو امنیت یمن

چهارشنبه 26 آذر 1399
09:11
صنعا: امنیت منطقه در گرو امنیت یمن وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن گفت، تمام کسانی که روی تصمیم‌های صهیونیستی-آمریکایی حساب باز کرده‌اند، باید بدانند یمن در مقابل تجاوز ائتلاف و توطئه‌های آن ایستاده و امنیت منطقه در گرو امنیت یمن است.

العالم- یمن

«محمد ناصر العاطفی» وزیر دفاع دولت نجات ملی یمن اعلام کرد، همبستگی مردمی و ایستادگی در مقابل ائتلاف متجاوز، میزان انسجام، قدرت و پایداری ملت یمن را به جهان ثابت کرد؛ ملتی که مصمم به پیروزی و گرفتن حق خود در آزادی، کرامت، حاکمیت، وحدت و استقلال است.

بر اساس گزارش شبکه «المسیره»، العاطفی در ادامه تصریح کرد، تمام کسانی که بر روی تصمیم‌های صهیونیستی-آمریکایی حساب باز کرده‌اند، باید بدانند یمن در مقابل تجاوز ائتلاف و توطئه‌های آن ایستاده است و به مقاومت و مبارزه خود در برابر طرح‌هایی که برای به زانو درآوردن این ملت چیده شده، ادامه خواهد داد.

وی تأکید کرد: ملت یمن در برابر شمشیر مرگ و نابودی که آمریکا، اسرائیل و متحدان آنها علیه یمن از غلاف بیرون کشیده‌اند، سر تسلیم فرود نمی‌آورند.

العاطفی در ادامه در ادامه به دستاوردهای نظامی یمن و افزایش قدرت‌ دفاعی و هجومی آن طی یک سال گذشته پرداخت و موفقیت‌های منحصر به فرد نظامی یمن، ارتقا و نوسازی سلاح‌های راهبردی را ستود، سلاح‌هایی که توازن قدرت در میدان نبرد را حفظ کرد.

وی گفت، قدرت موشکی و پهپادی نقشی سازنده در مقابله با ائتلاف سعودی و هدف گرفتن پایگاه‌های نظامی و تأسیسات اقتصادی حیاتی آن مانند آرامکو داشت.

العاطفی افزود، صنعت نظامی یمن شب و روز در راستای ارتقای سلاح خود کار می‌کند و ایستادگی شش سال گذشته شکی باقی نگذاشته که ائتلاف متجاوز دچار فروپاشی و شکست در تمام محاسبات نظامی، امنیتی، سیاسی و اقتصادی شده است و در سردرگمی به سر می‌برد.

وی به عادی‌سازی روابط برخی کشورها با رژیم صهیونیستی نیز پرداخت و آن را خیانت به امت اسلام و مسأله فلسطین و دلیل انحطاط کشورهای مذکور خواند.

وزیر دفاع یمن گفت، نتایج تمام تغییرات و تحولات در منطقه و جهان به نفع قوای استکباری نیست بلکه برعکس، بیداری ملت‌های آزاد و در مقدمه آن محور مقاومت تضمینی برای شکست برنامه‌های توطئه‌آمیز صهیونیستی-آمریکایی-بریتانیایی است.

العاطفی گفت، امنیت و ثبات یمن بخش لاینفک امنیت منطقه و جهان است، تمام کسانی که منافع اقتصادی کشورشان و نیز تأمین امنیت ناوبری دریایی در منطقه برایشان مهم است، دریافته‌اند که امنیت یمن مسأله‌ای محوری و اساسی برای همه است که این امنیت در وحدت و حاکمیت اراضی یمن و تشکیل دولت واحد نهفته است نه با تحمیل محاصره فراگیر.

وی افزود: ما کسانی هستیم که به خاطر قرار گرفتن در موقعیت جغرافیایی راهبردی مهم و اهمیت امنیتی زیاد گذرگاه‌های دریایی در جنوب دریای سرخ، تنگه باب‌المندب تا دریای مکران، خلیج عدن و اقیانوس هند، از ناوبری دریایی و منافع بین‌المللی در منطقه محافظت می‌کنیم.

العاطفی گفت، زمان آن رسیده که نبرد آزادسازی و استقلال و مجبور کردن قوای متجاوز برای ترک اراضی اشغال یمن بدون هیچ قید و شرطی آغاز و صلح در منطقه برقرار شود.

وی در پایان بر لزوم آمادگی نیروهای مسلح یمن برای سال ۲۰۲۱ تأکید و از دستاوردهای ارتش و کمیته‌های مردمی قدردانی کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

رئیس‌جمهور: تلاش می‌کنیم جنگ با «عزت، حکمت و مصلحت» به پایان برسد


لندن: وارد درگیری با ایران نمی‌شویم


رویترز: بازگشت جریان نفت در تنگه هرمز آسان نیست


چین خواستار فراهم شدن شرایط مساعد برای صلح در خاورمیانه شد


تظاهرات در برلین علیه تجاوز آمریکا و رژیم اسرائیل به ایران و لبنان 


«ایتان» پرنده افسانه‌ای که در آسمان ایران شکار شد


اژه‌ای: ایران از سیاست‌های کلان خود عقب‌نشینی نمی‌کند


نماینده مجلس: ایران از اصول خود در برابر زیاده خواهی آمریکا کوتاه نمی‌آید


هشدار قالیباف به فعالان جهانی بازار نفت همزمان با باز شدن بازارها


تاکید پزشکیان بر ضرورت بکارگیری رویکرد عقلانی در مواجهه با تحولات/ جنگ به نفع هیچکس نیست