استفاده از فناوری های سنتی، واکسن کرونای چینی را بر آمریکایی برتری داد

دوشنبه 1 دی 1399
09:19
استفاده از فناوری های سنتی، واکسن کرونای چینی را بر آمریکایی برتری داد فناوری های سنتی به کار گرفته شده در تولید واکسن های کرونا در چین، امکان تولید این واکسن ها را در کوتاه مدت فراهم می کند و همین مساله باعث برتری زنجیره تامین واکسن های چینی در برابر واکسن های آمریکایی شده است.

العالم ـ آسیا

روزنامه چینی ساوت چاینا روز دوشنبه گزارش کرد: چین این امتیاز را دارد که در یک بازه زمانی کوتاه مدت، به تولید انبوه واکسن های کووید-۱۹ بپردازد و علت آن نیز فناوری های سنتی به کار گرفته شده در روند تولید واکسن های چینی است؛ این در حالی است که واکسن های کرونای تولیدی سایر کشورها بعد از حل مشکلات موجود در زنجیره تامین تازه به پای واکسن های چین می رسند.

بر اساس این گزارش، همزمان با اینکه واکسن های کرونای بیشتری به خط پایان تصویب قانونی نزدیک می شوند، چالش بعدی، تولید و تحویل سریع صدها میلیون دوز از این واکسن ها است.

به گزارش ایرنا، کارشناسان می گویند از آنجایی که واکسن های غیرفعال کننده کرونای چین بر اساس فناوری های پایه ریزی شده تولید می شوند، مادامی که تاسیسات تولیدی این واکسن ها برقرار باشد، مواد خام مورد نیاز برای تولید آنها چالشی در مسیر تولید انبوه این واکسن ها ایجاد نمی کند.

برعکس این ماجرا این است که واکسن های «ام آر ان ای» (mRNA) تولیدی شرکت آمریکایی «فایزر» و واکسن «مودرنا» تولیدی توسط شرکت «بیو ان تک» آلمان با محدودیت اولیه در تامین مواد خام روبرو هستند .

این شرکت های آمریکایی و آلمانی تولید کننده واکسن کرونا مجبور شده اند پیش بینی های قبلی تولیدی خود را تغییر دهند و پیش بینی خود از تولیدات واکسن کرونا را از ۱۰۰ میلیون دوز در سال جاری به ۵۰ میلیون دوز برسانند این در حالی است که واکسیناسیون انبوه توسط این واکسن ها در آمریکا و انگلیس آغاز شده است.

یکی از سخنگویان شرکت آمریکایی فایزر، علت کاهش میزان تولیدات واکسن کرونا را مشکلات پیش آمده در زنجیره تامین مواد خام مورد نیاز آن عنوان کرده است مشکلاتی که باعث می شود گسترش ظرفیت تولید این واکسن بیش از حد انتظار طول بکشد.

«جین دونگ یان» متخصص ویروس شناس دانشگاه هنگ کنگ می گوید که چین مدت های طولانی است که در زنجیره تامین واکسن های کرونا، خودکفا و بی نیاز شده است و هیچ مشکلی در این زمینه ندارد.

0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی حماس: بستن گذرگاه رفح و تداوم نقض تعهدات، نیازمند اقدام فوری میانجی‌ها است


آکسیوس: ونس برای مذاکره با ایران عازم پاکستان می‌شود


برزیل و آلمان خواهان تشدید دیپلماسی برای پایان جنگ علیه ایران شدند


ادعای ترامپ: توافق جدید با ایران بسیار بهتر از برجام خواهد بود


اتحادیه اروپا و پاکستان بر ادامه گفت‌وگو و دیپلماسی میان ایران و آمریکا تاکید کردند


ادامه جلسه چارچوب هماهنگی برای معرفی نخست وزیر عراق به چهارشنبه موکول شد


تحولات منطقه‌ای محور گفت‌وگوی وزرای امور خارجه ایران و عراق


دیدار وزیر کشور پاکستان با سفیر ایران/تاکید بر تنش‌زدایی و پیشبرد دیپلماسی


قالیباف: مذاکره زیر سایه تهدید را نمی‌پذیریم/ ترامپ می‌خواهد با محاصره، میز مذاکره را به میز تسلیم تبدیل کند


دفترحفظ ونشرآثار رهبرشهید:نامگذاری اماکن و معابر به نام ایشان مستلزم هماهنگی با این دفتر است