بازگشت تنش به «ادلب»؛ آمادگی ارتش سوریه برای تمام احتمالات

شنبه 6 دی 1399
13:51
بازگشت تنش به «ادلب»؛ آمادگی ارتش سوریه برای تمام احتمالات
برخی مناطق ادلب پس از آرامش چند هفته‌ای شاهد تحرکات تروریست‌ها بود و این تحرکات با پاسخ به موقع ارتش سوریه روبرو شد.

العالم - سوریه

پس از آرامش نسبی چند هفته‌ای در ادلب (شمال سوریه) بار دیگر محورهای «جبل الزاویه» (واقع در غرب ادلب) شاهد تنش ایجاد شده از سوی گروهک‌های موسوم به «حراس الدین»، «انصارالتوحید» و « هیئة تحریر الشام» بود.

خبرنگار «اسپوتنیک» در ادلب در این زمینه گزارش کرد، گروه‌های مسلح سعی کردند با خمپاره مواضع ارتش سوریه را در جبل الزاویه و جنوب ادلب هدف بگیرند که خساراتی در این زمینه ثبت نشده است.

بر اساس این گزارش، یگان‌های ارتش سوریه هم در پاسخ به این موضوع، با توپخانه و موشک مواضع تروریست‌ها را در محورهای «کنصفره»، «سفوهن» و «بلده الباره» در جبل الزاویه هدف گرفتند.

یک منبع میدانی در این خصوص به اسپوتنیک گفت، تروریست‌ها سعی در نفوذ از طریق محورهای «بنین» و «کفربطیخ» در جنوب ادلب را داشتنند اما یگان‌های رصد و شناسایی ارتش سوریه با ضربه‌های پیشگیرانه جلوی آنها را گرفتند و چندین نفر از تروریست‌ها کشته و زخمی شدند.

این منبع در خصوص تحولات جبهه ادلب گفت، تروریست‌ها در تلاش بودند که مواضع خود را در محورهای جبل الزاویه، سهل الغاب و شمال شرق لاذقیه مستحکم کنند اما این تحرکات با همکاری «متحد روس» به شکلی دقیق زیر نظر است و سریعا به آن واکنش نشان داده می‌‎شود.

وی در ادامه افزود، ارتش سوریه سطح آمادگی خود را در تمام محورهای درگیری در حماه، ادلب و لاذقیه افزایش داده تا برای هر اتفاق غیرمنتظره‌ای آماده باشد.

هیئة تحریر الشام که نام جدید «جبهه النصره» است با تعدادی از گروهک‌های تروریستی متحد خود کنترل مناطق زیادی از ادلب را در دست دارند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است