عصائب اهل الحق: بازداشت یکی از اعضای ما با حمله به سفارت آمریکا ارتباط ندارد

دوشنبه 8 دی 1399
10:48
عصائب اهل الحق: بازداشت یکی از اعضای ما با حمله به سفارت آمریکا ارتباط ندارد یکی از اعضای ارشد جنبش «عصائب اهل الحق» عراق تصریح کرد که یکی از اعضای این جنبش به دلیل یک پرونده جنایی دستگیر شده نه حمله به سفارت آمریکا.

العالم - عراق

«محمود الربیعی»از رهبران جنبش «عصائب اهل الحق» عراق، درباره دستگیری یکی از اعضای این جنبش از سوی مقامات امنیتی دولت عراق توضیح داد و گفت که وی به دلیل یک پرونده جنایی دستگیر شده است و ارتباطی به ماجرای حمله راکتی به سفارت آمریکا ندارد.

به نوشته پایگاه خبری «موازین نیوز»، وی طی یک مصاحبه تلویزیونی تصریح کرد: «این فرد به دلیل نقش داشتن در حمله راکتی به سفارت آمریکا دستگیر نشده است بلکه به دلیل یک قضیه جنایی دستگیر شده است.»

این رهبر عصائب اهل الحق توضیح داد: «هیچ بیانیه رسمی که در آن اشاره شده باشد که عصائب اهل الحق در حمله به سفارت آمریکا نقش داشته، وجود ندارد. ما حمله به هیأت‌های دیپلماتیک را محکوم و رد می‌کنیم. زیرا تعدی و تجاوز به آنها تعدی به حاکمیت کشور است.»

«شیخ قیس الخزعلی»، دبیر کل عصائب اهل الحق عراق نیز روز شنبه (۲۶ دسامبر)، طی پستی در توئیتر بار دیگر بر حق نیروهای مقاومت این کشور در پایان دادن به حضور نظامیان آمریکایی ضمن حفظ اقتدار دولت با عدم هدف‌ قرار دادن هیأت‌های دیپلماتیک تاکید کرده بود.

وی نوشت: «آنچه که درباره دستگیری یکی از افراد [سازمان] الحشد الشعبی به اتهامی فریب‌دهنده روی داد، با عقل و تدبیر حل شد. ما بار دیگر بر پایبندی خود به دولت و نهادهای آنها تاکید می‌کنیم و در عین حال بر حق مقاومت در پایان دادن به حضور نیروهای نظامی آمریکا به همراه حفظ اقتدار دولت و عدم هدف قرار دادن هیأت‌های دیپلماتیک تاکید می‌کنیم.»

پیشتر، برخی رسانه‌ها با اعلام خبر اقدام نیروهای امنیتی عراق در بازداشت شماری از افراد به اتهام دخالت در حمله راکتی اخیر به سفارت آمریکا در منطقه سبز بغداد مدعی شده بودند که یکی از این افراد، عضو عصائب اهل الحق است.

«مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر عراق، دوشنبه هفته پیش، یک روز پس از حمله راکتی به منطقه سبز و هدف قرار گرفتن سفارت آمریکا گفت: «هیچ گونه تعرض به هیأت‌های دیپلماتیک را نمی‌پذیریم. ما گروهی از افراد مظنون مرتبط با حمله را دستگیر کردیم».

الکاظمی همچنین گفت که چند تن از مسئولان امنیتی حفظ امنیت منطقه مذکور توقیف و به زندان انداخته شده‌اند.

سفارت آمریکا پس از حمله راکتی شامگاه روز گذشته در بیانیه‌ای اعلام کرده بود: «راکت‌هایی که منطقه بین المللی را هدف گرفت، پاسخ سامانه‌های دفاع هوایی سفارتخانه را به همراه داشت». بر اساس این بیانیه، خسارات اندکی بر اثر این حمله به ساختمان سفارتخانه وارد آمد؛ اما تلفات جانی برجای نگذاشت.

کتائب حزب الله عراق وابسته به الحشد الشعبی و گروه اطلاع رسانی امنیتی عراق نیز در بیانیه‌هایی این حمله را محکوم کردند. عصائب اهل الحق نیز در موضعی مشابه اعلام کرد که گروه‌های مقاومت هنوز علیه آمریکا اقدام نکرده‌اند.

«هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» در پارلمان عراق نیز با صدور بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله راکتی شب گذشته به منطقه سبز، این اقدام را غیرقابل توجیه خواند.

مختار الموسوی» نماینده ائتلاف الفتح عراق می‌گوید که حملات راکتی به منطقه سبز بغداد هیچ ارتباطی به گروههای مقاومت ندارد و این خود آمریکا است که در پس این حملات راکتی قرار دارد و این گونه وانمود می‌کند که گروه‌های مقاومت عامل این حملات هستند تا بتواند فتنه‌افروزی کند.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

سخنگوی سپاه: حاکمیت بر تنگه هرمز را همچنان با قوت و قدرت اعمال می‌کنیم


ادعای تازه ترامپ درباره تنگه هرمز


سخنگوی قرارگاه خاتم: به هیچ عنوان نمی‌گذاریم آمریکا در تنگه هرمز دخالت کند+فیلم


وزارت خارجه یمن: عربستان باید مسئولیت حمله به فرودگاه صنعا را به عهده بگیرد


عضو انصارالله: پاسخ ما به عربستان قاطع و مستقیم خواهد بود


انصارالله: حمله به فرودگاه صنعا، نقض آشکار حاکمیت یمن است


وقوع یک حادثه دریایی در خلیج عدن یمن


ایران: کریدور امن هرمز به آیمو اعلام شد/آمریکا ناقض تفاهم خاتمه جنگ است


انهدام یک پهپاد آمریکایی با آتش نیروی هوایی ارتش در بندرعباس


حمله عربستان به فرودگاه بین المللی صنعا/ وزارت خارجه یمن: ریاض هزینه سنگینی خواهد پرداخت/ ایران محاصره یمن را شکست+ فیلم