کرونای انگلیسی به امارات رسید

سه شنبه 9 دی 1399
22:36
کرونای انگلیسی به امارات رسید وزارت بهداشت امارات متحده عربی روز سه شنبه از شناسایی موارد ابتلا به ویروس کرونای جهش یافته انگلیسی در این کشور خبر داد.

العالم - امارات

به گزارش خبرگزاری رسمی امارات متحده عربی، «عمر عبدالرحمن الحمادی» سخنگوی وزارت بهداشت امارات در یک کنفرانس خبری گفت: موارد محدودی از ابتلا به ویروس جهش یافته کرونای انگلیسی شناسایی شدند.

وی افزود: ویروس جهش یافته در تست کرونای افرادی که از خارج کشور آمده‌اند، شناسایی شده است و باید همه اقدامات پیشگیرانه برای مقابله با آن انجام شود.

امارات متحده عربی نخستین کشور عربی حاشیه خلیج فارس بوده که موارد ابتلا به ویروس جهش یافته کرونا در آن مشاهده شده است.

پیش‌تر کشور عمان اعلام کرده بود که چهار مورد مشکوک ابتلا به ویروس جهش یافته در این کشور شناسایی شده است.

وزارت بهداشت امارات متحده عربی روز سه شنبه اعلام کرد؛ در ۲۴ ساعت گذشته یک هزار و ۵۰۶ مورد جدید ابتلا به کووید–۱۹ در این کشور شناسایی شده است. همچنین شمار مبتلایان به کرونا در این کشور به ۲۰۴ هزار و ۳۶۹ نفر رسیده است.

گونه جدیدی از ویروس کووید–۱۹ پس از آن که نمونه اصلی نخستین بار در سال گذشته در چین شناسایی شد، اکنون در انگلیس شیوع یافته است.

با شیوع نوع جدید ویروس کرونا در انگلیس، سازمان جهانی بهداشت اعلام کرد از مقامات انگلیس خواسته است؛ تدابیر سختگیرانه‌تری را در اروپا برای جلوگیری از گسترش این نوع ویروس جهش یافته به کار گیرند.

وزیر بهداشت انگلیس اخیراً اعلام کرد که شیوع گونه جهش‌یافته و جدید ویروس کرونا در این کشور از کنترل خارج شده است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است