تعویق سفر نتانیاهو به امارات و بحرین برای سومین

چهارشنبه 10 دی 1399
11:16
تعویق سفر نتانیاهو به امارات و بحرین برای سومین نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی برای سومین بار پیاپی و این بار به بهانه پروتکل های بهداشتی سفر خود به دو کشور سازش گر امارات و بحرین را به تعویق انداخت.

العالم ـ فلسطین اشغالی

به گزارش روسیا الیوم، بنیامین نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی سفر خود به امارات و بحرین را به بهانه پروتکل‌های بهداشتی، برای بار سوم لغو کرده است.

خبرگزاری رویترز به نقل از مسئولان اماراتی گزارش داد که این سفر قرار بود هفته آینده انجام شود که به زمان دیگر محول شده است.

بر اساس این گزارش، دلیل لغو سفر نتانیاهو به دو کشور سازشگر منطقه خلیج فارس، اعمال محدودیت‌های کرونایی و قرنطینه سراسری فلسطین اشغالی اعلام شده است.

این در حالی است که به گفته کارشناسان بحرین و امارات به دلیل مخالفت‌های مردمی امکان میزبانی وی را ندارد.

سیزدهم ماه جاری میلادی (دسامبر) بار دومی بود که نتانیاهو سفرش به دو کشور مزبور را لغو کرد که دلیل آن «تحولات سیاسی اسرائیل» اعلام شد.

بنیامین نتانیاهو که پرونده فسادش همچنان باز است، هر هفته شاهد تجمع اعتراضی شهرک نشینان است.شنبه شب گذشته هزاران نفر در فلسطین اشغالی برای بیست و هفتمین هفته علیه بنیامین نتانیاهو تجمع اعتراضی برگزار کردند.

به گزارش کانال ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، معترضان خواستار برکناری نتانیاهو به خاطر فساد شدند و شماری از معترضان تلاش کردند تا ورودی محل اقامت نتانیاهو را مسدود کنند و تصاویر وی را نیز به آتش کشیدند.

به گزارش ایرنا، نتانیاهو تنها نخست وزیر صهیونیستی است که در تاریخ نامشروع این رژیم در طول دوران حکمرانی‌اش متهم به جرایمی مانند فساد و اختلاس است.

وی به همراه همسرش به اتهام فساد چندین بار تحت بازجویی قرار گرفته، پرونده‌هایی که در رسانه‌ها به «پرونده ۱۰۰۰»، «۲۰۰۰»، «۳۰۰۰» و «۴۰۰۰» معروف است.

از سوی دیگر، کابینه نتانیاهو به سبب سوء مدیریت در مقابله با شیوع ویروس کرونا، زیر تیغ تیز انتقادهای شدید ساکنان سرزمین‌های اشغالی قرار دارد، به طوری که این رژیم در مقایسه با جمعیت، دارای یکی از بیشترین مبتلایان به ویروس کرونا در جهان است و تلاش های کابینه تاکنون برای کاهش میانگین مبتلایان به ویروس کرونا ناکام مانده است.

0% ...

آخرین اخبار

نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است


برآورد ارتش اسرائیل از بازسازی شبکه اطلاعاتی حزب‌الله در برابر «خط زرد» در جنوب لبنان


نماینده حزب‌الله: سلاح را زمین نمی‌گذاریم


شیخ نعیم قاسم: طرح نابودی ایران و مقاومت ناکام ماند/ آتش‌بس به شرط توقف کامل تجاوز و عقب‌نشینی دشمن


قالیباف: تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم


مذاکرات ایران و آمریکا در سوئیس