نمایش خنده دار سران سعودی و جایزه "اعتدال"

سه شنبه 16 دی 1399
09:00
نمایش خنده دار سران سعودی و جایزه پس از اقدامات بن سلمان در رسوا کردن نظام حکومتی خانوادگیِ مبتنی بر شمشیر برنده و تفکرات وهابی تکفیری افراطی و افزودن اره و حوض اسید و کوره  به عنوان پایه های جدید بر این نظام که هیچ اعتقادی به قانون اساسی، پارلمان و حقوق مدنی ندارد، ناگهان یکی از حاکمان سعودی با طرح ایده جایزه" اعتدال " از خود نبوغ نشان می دهد که البته هیچ معنایی در فرهنگ آل سعود ندارد تا با دادن آن به یکدیگر  زشتی  اقدامات خود را بپوشانند.

العالمكشكول

خالد الفیصل بن عبدالعزیز مشاور شاه و امیر مکه ایده پرداز جایزه است که با درخشیدن ستاره بن سلمان همزمان شد زیرا " اعتدالش" را در حذف کامل صدای همه مخالفانی که به غصب ولیعهدی در داخل و خارج خاندان حاکم اعتراض کرده بودند، آغاز کرد حتی کسانی مانند جمال خاشقچی خبرنگار سعودی و سعد الجبری که سکوت کرده و بی طرف مانده یا به خارج فرار کرده بودند اما تیم " اعتدال " سلمانی در کمین وی بود و وی را با اره تکه تکه و سپس در حوض اسید و کوره ذوب کرد.

جالب اینکه جایزه "اعتدال" سعودی امسال به عادل الجبیر وزیر مشاور در امور خارجه به خاطر تلاش ممتازش در نشان دادن اعتدال سعودی در سطح بین المللی داده شد این در حالی است که وی پس از شکست در سرپوش گذاشتن بر" اعتدال " بن سلمان در حال تکه تکه کردن بدن خاشقچی در سفارت عربستان در استانبول و کشتن کودکان یمنی با موشک در جنگ یمن در بزرگترین تراژدی انسانی تاریخ معاصر، مورد خشم بن سلمان قرار گرفت و از پستش اخراج شد.

شاید نظام آل سعود حق داشت پس از بخل نشان دادن دنیا به این نظام در حتی یک قدردانی ساده، چنین جایزه ای اختراع کند و به سران خود بدهد البته به استثنای تقدیرهایی که به خاطر خدمت به رژیم صهیونیستی و عادی سازی کشورهای عربی و دشمنی با محور مقاومت از نظام می شود. اما بهتر بود نام دیگری مانند "سرپوش گذاشتن" یا "چاپلوسی " و نه " اعتدال" برای جایزه انتخاب می کردند.

زیرا همه دنیا می داند که کلمه "اعتدال" در عربستان حتی برای نزدیکترین هم پیمانان ال سعود معنی ندارد زیرا جو بایدن رئیس جمهوری منتخب امریکا صراحتا گفت عربستان را به دلیل استبداد نظام و شدت عمل بن سلمان نسبت به زنان و دختران که جسارت کرده و خواهان حق رانندگی بودند یا کشتن کودکانی که با دوچرخه های خود علیه تبعیض ،نژادپرستی و طائفه گرایی تظاهرات کرده بودند؛ طرد خواهد کرد.

بهتر بود جایزه "سرپوش گذاشتن" به جنایت های بن سلمان یا جایزه" چاپلوسی بزرگ " به جبیر داده می شد که هنوز جنایات ولی عهد در حق کودکان عربستان و یمن وزنان فعال سعودی و مخالفانی که پس از کشته شدن خاشقچی سر به نیست کرد را انکار می کند زیرا وی در همه این جنایت ها شریک بن سلمان است.

0% ...

آخرین اخبار

پاسخ عراقچی به پیام اخیر سنتکام


ایروانی: شورای امنیت از اقدامات تحریک آمیز خودداری کند/پاسخ قاطع به ادعاهای بحرین و آمریکا


بقائی در واکنش به نشست امنیتی آمریکا در بحرین: کشورهای منطقه هوشیار باشند


استاندار تهران: امکان اسکان حداقل ۴ میلیون زائر در تهران فراهم شده است


هزار روز جنگ در غزه: آمارهایی که ابعاد فاجعه انسانی را به تصویر می‌کشند


آقای شهید ایران؛ میراث فکری ماندگار و مسیری که به رغم فقدانش ادامه دارد


حضور ۸ رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید


تدارکات گسترده برای مراسم تشییع پیکر رهبر شهید، با دل‌هایی آکنده از اندوه و وفاداری


مدودف در مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب شرکت می‌کند


پیام آیت الله اختری به مناسبت مراسم وداع و تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی/ همه با هم برای برافراشته نگهداشتن پرچم جمهوری اسلامی ایران