فعالان حقوق بشر عربستانی خواستار آزادی برخی زندانیان شدند

چهارشنبه 17 دی 1399
21:58
فعالان حقوق بشر عربستانی خواستار آزادی برخی زندانیان شدند فعالان حقوق بشر در عربستان طی کمپینی از دولت سعودی خواستند که زندانیانی که به خاطر مخالفت با تحریم قطر به زندان افتاده‌اند را آزاد کند.

العالم- عربستان سعودی

تعدادی از صفحات سرشناس حقوق بشری عربستانی در توئیتر و فیس‌بوک از جمله حساب کاربری «معتقلی الرأی» از مقامات سعودی خواستند، حالا که با قطر به توافق رسیده‌اند، زندانیانی که صرفا به علت مخالفت با تحریم این کشور در حبس به سر می‌برند را آزاد کنند.

این حساب کاربری نوشت: «بحمدلله صلح میان قطر و عربستان برقرار شد. حال باید پرسید، آن‌‌هایی که از ابتدا خواستار صلح بودند و نسبت به تبعات این بحران هشدار می‌دادند، اکنون کجا هستند؟ آن‌ها همچنان به خاطر موضعشان در زندان به سر می‌برند.»

در ادامه این توئیت آمده است: «شخصیت‌هایی همچون سلمان العوده، سامی الثبیتی، البناخی، خالد العلکمی، ربیع حافظ و جمیل فارسی و دیگران صرفا به خاطر مخالفت با محاصره قطر بازداشت شده و هنوز در زندان به سر می‌بنرد.»

معتقلی‌الرأی افزود: «ارتش سایبری و رسانه‌ها این شخصیت‌ها را به مزدوری برای قطر و خیانت متهم می‌کردند. اکنون مشخص شده است که حاکمان آن‌ها را به بهانه‌های واهی بازداشت کرده بودند و دهها و بلکه صدها تن از اندیشمندان و افراد نخبه را از آزادی محروم کرده بودند.»

«عبدالله العوده» استاد دانشگاه آمریکایی و فرزند «سلمان العوده» نیز از کاربران توئیتر خواست تا نوشته پدرش در سال ۲۰۱۷ و در مخالفت با بحران قطر که به خاطر آن تا کنون در زندان به سر می‌برد را بازنشر کنند.

کشورهای قطر، عربستان سعودی، امارات، بحرین و مصر روز گذشته (سه شنبه) در خلال نشست سران شورای همکاری خلیج فارس، پس از گذشت بیش از سه سال و نیم بیانیه صلح و رفع محاصره از قطر را امضاء کردند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شروط ایران برای رسیدن به تفاهم با آمریکا


نبض بازار جهانی نفت در تنگه هرمز؛ هشدار تازه صندوق بین‌المللی پول


ترور افسران ارتش لبنان؛ "کنگره مردمی" خواستار پایان توهم مذاکره با اسرائیل شد


پیامدهای جنگ آمریکایی اسراییلی علیه ایران، ثبات اقتصاد جهانی را متزلزل کرده است


کاخ سفید به‌دنبال شتاب‌دهی به هوش مصنوعی نظامی؛ ضرب‌الاجل ۹۰ روزه برای پنتاگون


حزب الله: حاکمیت مسئول حملات صهیونیست‌ها به ارتش لبنان است


وزیر کشور پاکستان به ایران سفر می‌کند


الاخبار: حزب‌الله از جنگ فرسایشی به انهدام مراکز فرماندهی اسرائیل تغییر راهبرد داد


غریب‌آبادی: اگر آژانس می‌خواهد بخشی از راه‌حل دیپلماتیک باشد، باید از فشار سیاسی پرهیز کند


شمار شهدای غزه به ۷۲ هزار و ۹۶۱ نفر رسید