آل سعود هزینه معرفی انصارالله به عنوان گروه تروریستی را تقبل کرد

يکشنبه 28 دی 1399
18:29
آل سعود هزینه معرفی انصارالله به عنوان گروه تروریستی را تقبل کرد عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن اعلام کرد که عربستان سعودی وظیفه تامین مالی آمریکا را برای قرار دادن نام این جنبش در رده سازمان های تروریستی برعهده گرفته است.

العالم ـ یمن

بنابر اعلام رسانه ها، قاضی عبدالوهاب المحبشی عضو دفتر سیاسی انصارالله یمن در گفت و گویی فاش کرد که رژیم سعودی تامین مالی تصمیم آمریکا برای گنجاندن نام انصارالله به عنوان یک سازمان تروریستی را تقبل کرده است.

وی گفت که این اقدام آمریکایی ها به عنوان پیام خداحافظی ترامپ به «محمد بن سلمان»، ولیعهد سعودی و پرداخت بدهی معوقه ای است که بن سلمان پیشتر در اختیار دولت آمریکا قرار داده بود.

این عضو جنبش انصارالله ادامه داد که این گونه اقدام ها نشان می دهد که ولیعهد سعودی موفق به کسب دستاورد در جنگ یمن نشده و در آینده نیز نمی تواند دستارودی حاصل کند، زیرا زمان برای وی از دست رفته است.

المحبشی تأیید کرد که اعلامیه پمپئو درباره اقدام آمریکایی ها برای قرار دادن نام جنبش انصارالله در فهرست به اصطلاح سازمان های تروریستی تنها خلاصه ای از دشمنی های ایالات متحده در قبال ملت یمن است.

دولت ترامپ در آخرین روزهای قدرت خود در اقدامی یکجانبه و برای خوش‌خدمتی به برخی متحدان منطقه‌ای خود که سهم بزرگی در یاری مالی به آنها داشتند، انصارالله یمن را گروه تروریستی خواند.

این تصمیم علاوه بر اعتراض نهادهای بین‌المللی، با اعتراض نمایندگان کنگره و مقامات دولت بایدن هم مواجه شده است.

0% ...

آخرین اخبار

پژوهشگر لبنانی: فشار اقتصادی محاسبات راهبردی ایران را تغییر نمی دهد


سالگرد شهادت مریم ابو دقه؛ وصیت مادری به فرزندش: قوی بمان و مرا فراموش نکن


رئیس قوه قضائیه: امنیت دو کشور ایران و عراق به هم پیوند خورده است


دشمنان از هر فرصتی برای ایجاد تفرقه استفاده می کنند


طباطبایی: نتایج سفر ثمربخش عاصم منیر به‌زودی آشکار خواهد شد


سرلشکر محسن رضایی: آمریکا در آینده منطقه جایگاهی نخواهد داشت


نتانیاهو برای پیروزی انتخاباتی منطقه را به سوی تنش بیشتر سوق می‌دهد


پیشنهاد بغداد برای تشکیل شورای هماهنگی امنیت سه‌جانبه میان عراق، ایران و عربستان+فیلم


به مرزهای ایران نزدیک نشوید


یورش گسترده نظامیان اشغالگر به قلندیا؛ تخلیه مرکز آنروا و توزیع اخطارهای تخریب