شناسایی بیش از ۸۰ عارضه جانبی از واکسن فایزر در ایرلند

سه شنبه 30 دی 1399
18:42
شناسایی بیش از ۸۰ عارضه جانبی از واکسن فایزر در ایرلند تا ۱۱ ژانویه، سازمان کنترل ایرلند، در مجموع ۸۱ گزارش در مورد اثرات جانبی ادعایی مرتبط با واکسن بیو اِن تک کووید-۱۹ دریافت کرده است.

العالم - اروپا

لورین نولان رئیس سازمان تنظیم مقررات محصولات بهداشتی (HPRA) گفت: تمام عوارض گزارش شده به طور گسترده ای با عوارضی که با واکسنهای دیگر مشاهده می شود سازگار است و شامل واکنش های خفیف تا متوسط ​​است که از بین رفته یا بهبود می یابد.

این مدیر خاطرنشان کرد که اغلب افراد واکسینه شده درد شکم، مفاصل و بازوها و همچنین حالت تهوع و خستگی را گزارش می کنند، برخی از سرگیجه، سردرد، خارش و بثورات شکایت دارند.

وی افزود: همه این علائم با عوارض جانبی شناخته شده و مورد انتظار در آزمایشات بالینی مطابقت دارند، كه بطور واضح در حاشیه نویسی تایید شده دارو توضیح داده شده است.

نولان گفت: اگرچه عوارض جانبی گزارش شده نسبتاً جزئی است، البته برای کسانی که آن را تجربه می کنند ناخوشایند است اما واقعاً به سرعت از بین می روند و معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی با وزیر کشور پاکستان دیدار کرد


سفیر ایران در پاکستان: 20 ملوان ایرانی ساعتی پیش به میهن بازگشتند


فرمانده ارتش پاکستان امروز به تهران سفر می‌کند


اعزام بیش از ۷ هزار زائر اهل سنت به سرزمین وحی/بازگشت کاروان‌ها از دهه دوم خرداد


اسلام‌آباد: بازداشت خودسرانه فعال پاکستانی توسط اسرائیل نقض آشکار حقوق بشر است


هشدار نارنجی؛ موج بارش‌های سنگین در اکثر نقاط از امروز آغاز می‌شود


سناتور دموکرات: جنگ ترامپ علیه ایران بالاترین درجه شکست بوده است


هلاکت ۲ تروریست در درگیری با پلیس سراوان


فشار آمریکا برای جلوگیری از انتخاب نماینده فلسطین در سازمان ملل


ارتش اشغالگر صهیونیستی جنوب سوریه را  هدف حمله توپخانه ای قرار داد