شناسایی بیش از ۸۰ عارضه جانبی از واکسن فایزر در ایرلند

سه شنبه 30 دی 1399
18:42
شناسایی بیش از ۸۰ عارضه جانبی از واکسن فایزر در ایرلند تا ۱۱ ژانویه، سازمان کنترل ایرلند، در مجموع ۸۱ گزارش در مورد اثرات جانبی ادعایی مرتبط با واکسن بیو اِن تک کووید-۱۹ دریافت کرده است.

العالم - اروپا

لورین نولان رئیس سازمان تنظیم مقررات محصولات بهداشتی (HPRA) گفت: تمام عوارض گزارش شده به طور گسترده ای با عوارضی که با واکسنهای دیگر مشاهده می شود سازگار است و شامل واکنش های خفیف تا متوسط ​​است که از بین رفته یا بهبود می یابد.

این مدیر خاطرنشان کرد که اغلب افراد واکسینه شده درد شکم، مفاصل و بازوها و همچنین حالت تهوع و خستگی را گزارش می کنند، برخی از سرگیجه، سردرد، خارش و بثورات شکایت دارند.

وی افزود: همه این علائم با عوارض جانبی شناخته شده و مورد انتظار در آزمایشات بالینی مطابقت دارند، كه بطور واضح در حاشیه نویسی تایید شده دارو توضیح داده شده است.

نولان گفت: اگرچه عوارض جانبی گزارش شده نسبتاً جزئی است، البته برای کسانی که آن را تجربه می کنند ناخوشایند است اما واقعاً به سرعت از بین می روند و معمولاً به هیچ درمانی نیاز ندارند.

0% ...

آخرین اخبار

رئیس جمهور لبنان به واشنگتن رفت


آخرین تحولات تجاوز آمریکا به مناطق مختلف جنوب ایران + فیلم


حزب‌الله: دولت برای اهداف دشمن کار می‌کند/ از اصول خود دست نمی‌کشیم


بیانیه ستاد حقوق بشر درباره حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی ایران


واکنش انصارالله یمن به طرح اردن درباره فرودگاه صنعا


صعود طلای سیاه و افت درخشش طلا


سناتور روس: آمریکا در درگیری با ایران پیروز نخواهد شد


انتقاد چین از ابزارسازی «امنیت ملی» برای محدود کردن توسعه فناوری دیگر کشورها


رسانه عربی: رویارویی ایران و آمریکا به سمت مرحله بسیار خطرناکی پیش می رود


همکاری هوشمند تهران و مسکو؛ از خودروسازی تا مرزهای هوش مصنوعی