منابع خبری: سفیر کره شمالی در کویت، به سئول پناهنده شد

دوشنبه 6 بهمن 1399
15:00
منابع خبری: سفیر کره شمالی در کویت، به سئول پناهنده شد خبرگزاری رسمی کره جنوبی به نقل از یک مقام این کشور از پناهنده شدن سرپرست سفارتخانه کره شمالی در کویت، به کره جنوبی خبر داد.

العالم ـ آسیا

خبرگزاری یونهاپ کره جنوبی روز دوشنبه اعلام کرد: «ریو هیون وو» که از زمان اخراج سفیر «سو چانگ سیک» از کویت پس از تصویب قطعنامه سازمان ملل در سال ۲۰۱۷ به عنوان کاردار و سرپرست سفارت کره شمالی در کویت خدمت کرده بود، به همراه خانواده اش به کره جنوبی پناهنده شده است.

اما یک گزارش رسانه ای پیش از این گفته بود به نظر می رسد ریو در شهریور ۱۳۹۸ به کره جنوبی پناهنده شده است. یعنی حدود دو ماه پس از اینکه «جو سونگ گیل» سرپرست سفارت کره شمالی در ایتالیا به سئول پناهنده شد.

یک منبع خبری وزارت خارجه کره جنوبی به یونهاپ گفته است: «ریو هیون وو» داماد «جون ایل چون» از اعضای ارشد حزب کارگران کره شمالی است. رسانه ها از «چون»، به عنوان گاو صندوق مسایل امنیتی کره شمالی به ویژه خانواده «کیم جون اون» رهبر این کشور نام می برند.

به گزارش ایرنا، مقام‌ها و رسانه های کره شمالی یا کویت تاکنون درباره این موضوع واکنشی نشان نداده اند.

یونهاپ می نویسد: گفته می شود که ریو به خاطر آینده فرزندانش تصمیم گرفته است به کره جنوبی مهاجرت کند.

یک مقام آژانس اطلاعات ملی کره جنوبی از اظهار نظر در مورد پناهندگی ریو خودداری کرده است.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم