آمادگی مشروط کویت برای میانجیگری میان تهران و ریاض

سه شنبه 14 بهمن 1399
09:13
آمادگی مشروط کویت برای میانجیگری میان تهران و ریاض منابعی دیپلمات در وزارت امور خارجه کویت از آمادگی مشروط این کشور برای میانجیگری میان تهران و ریاض خبر دادند.

العالم - آسیا

پس از اعلام آمادگی قطر برای میانجیگری میان تهران و ریاض، خبرگزاری ترکیه‌ای «آناتولی»، شامگاه دوشنبه، به نقل از منابع دیپلمات آگاه در وزارت خارجه کویت از آمادگی مشروط این کشور برای میانجیگری میان تهران و ریاض خبر داد.

بر اساس این گزارش، منابع یادشده گفته‌اند که کویت «در صورت فراهم شدن شرایط مناسب، آماده است میانجیگری خود میان عربستان سعودی و ایران را ادامه دهد».

این منابع در ادامه گفتند:‌ «[روند] بحث و تبادل افکار به منظور نزدیک‌سازی نقطه‌نظرات قطع نشده و همواره ادامه دارد».

این منابع که خواستند نامشان فاش نشود، در گفت‌و‌گو با آناتولی افزودند: «کویت همواره تلاش کرده است که نقطه‌نظرات به یکدیگر نزدیک و اختلافات از راه دیپلمات حل و فصل شود».

در ادامه این اظهارات آمده است: «تمام آنچه درباره از سر گرفته شدن میانجیگری منتشر شده، صرفا تحلیل است و بر پایه اطلاعات دقیقی نیست. اختلافات میان عربستان سعودی و ایران تنها محدود به یمن نیست بلکه شامل عراق، سوریه و لبنان نیز می‌شود که همه این موضوعات با یکدیگر در ارتباط است».

منابع یادشده با اشاره به اینکه توافق میان تهران و ریاض پیامدهای مثبتی در منطقه خواهد داشت، گفتند: «این موضوعی است که کویت همواره به دنبال آن بوده و امیدوار است بدان دست پیدا کند».

این گزارش در حالی منتشر شده است که «مطلق القحطانی» نماینده ویژه وزیر امور خارجه قطر نیز اخیرا خبر داد که دوحه آماده است بین ایران و عربستان سعودی وساطت کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

۲۵ هزار امدادگر در صفِ بدرقهٔ رهبر شهید


گفت وگوی وزیران خارجه روسیه و بحرین درمورد تحولات خلیج فارس


رسانه صهیونیستی: کشورهای خلیج فارس به ایران نزدیک‌تر می‌شوند


ارتش پاکستان مدعی سرنگونی ۴ پهپاد متخاصم از مبدا افغانستان شد


رژیم اسرائیل یک آمریکایی را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد


سواحل غربی مکزیک به لرزه درآمد


عراقچی خطاب به وزیر امنیت داخلی آمریکا: ثابت کردید که شایستگی میزبانی یک تورنمنت را ندارید


عراقچی: عراق برای برگزاری مراسم تشییع باشکوه حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ ای آماده می شود


پزشکیان: روابط تهران و دهلی‌نو از ظرفیت های گسترده برای توسعه همکاری ها برخوردار است


روستای لبنانی «فرون»؛ برملا کننده روایت دروغ اسرائیل و دام «مناطق آزمایشی»