نخست وزیر جدید لیبی به برگزاری انتخابات متعهد شد

يکشنبه 19 بهمن 1399
10:03
نخست وزیر جدید لیبی به برگزاری انتخابات متعهد شد نخست وزیر دولت موقت لیبی با اعلام اینکه شکست در "مرحله حساسی" که لیبی در حال حاضر در آن به سر می‌برد، "گزینه‌ مطرح" نیست، از همه طرف‌ها خواست تا از دولت حمایت کنند.

العالم - لیبی

عبدالحمید دبیبه، نخست وزیر دوره انتقالی لیبی در سخنرانی بر پایبندی دولت برای توسعه مناسبات خود با کشورهای همسایه در راستای خدمت به منافع ملی تاکید کرد و برای همکاری با همه لیبیایی‌ها علی رغم تفاوت در طیف‌ها و قشرهایشان اعلام آمادگی کرد.

وی تاکید کرد که دولت برای تقویت نقش زن و فراهم کردن فرصتی برای جوانان جهت مشارکت در تلاش‌های ایجاد نهادهای دولت تلاش خواهد کرد.

وی همچنین تاکید کرد که تلاش می‌کند سرمایه گذاران ارشد خارجی که بعد از سال ۲۰۱۱ از لیبی مهاجرت کردند، بازگرداند و فرصت‌های شغلی را برای جوانان فراهم کند که این مشاغل فقط الزاماً در ارتش و پلیس نباشد.

دبیبه در سخنرانی خود بر پایبندش‌اش به اصل شفافیت و جلوگیری از به حاشیه راندن دیگران و حمایت از حکومت محلی و اشاعه فرهنگ آزادی بیان و عقیده و دوری از گفتمان انزجارطلبی و تحریک تاکید کرد.

وی از تمامی کشورها خواست تا بدون هیچ استثنائی، شریکی در تحقق ثبات در منطقه از طریق مشارکت در با ثبات شدن لیبی در زمینه‌های سیاسی، امنیتی و اقتصادی باشند.

دبیبه به تمامی لیبیایی‌ها برای توافق بر سر نقشه راه سیاسی جدید تبریک گفت تا مسیری برای پایان دادن به درگیری‌ها و برگزاری انتخابات بر اساس دموکراسی باشد که به مرحله‌های انتقالی و وضعیت رکود سیاسی و دودستگی‌ها پایان دهد.

وی بر پایبندی خود برای همکاری مثبت با شورای ریاستی و تمامی نهادهای حاکمیتی دولت به منظور رفع رنج‌های شهروندان و بهبود کیفیت خدمات تاکید کرد.

دبیبه در پایان گفت: مردم لیبی، شکست در این مرحله، گزینه‌ای مطرح نیست، چراکه وطن امانت شهداء و نیکان است و همگی ما نسبت به آن مسئول هستیم. بر این اساس، همگان را بدون استثناء به حمایت از دولت و آغاز همکاری جدی برای ساخت مجدد کشور دعوت می‌کنم.

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

ارتش رژیم صهیونیستی: شهر دیرالبلح را تخلیه کنید


حمله موشکی روسیه به پایتخت اوکراین


کره شمالی: ناتو در حال آماده شدن برای جنگ است


تظاهرات هزاران اوکراینی علیه تصمیم زلنسکی برای برکناری وزیر دفاع


ادامه آتش‌افروزی آمریکا قفل تنگه هرمز را محکم‌تر می‌کند


انصارالله خبر اعمال عوارض بر کشتی‌ها در باب‌المندب را تکذیب کرد


یمن: ۸ نفتکش سعودی را مجبور به تغییر مسیر کردیم


محکومیت اقدام لندن علیه نیروهای مسلح و همدستی‌ علیه ایران


موج جدید ویرانگری اشغالگران در جنوب لبنان


خروش میلیونی یمنی‌ها در حمایت از "تشدید در برابر تشدید"؛ ائتلاف جدید سعودی محکوم به شکست است


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"