در مجلس سنای آمریکا؛

سومین روز از محاکمه ترامپ آغاز شد

پنج‌شنبه 23 بهمن 1399
22:25
سومین روز از محاکمه ترامپ آغاز شد سومین روز از دومین استیضاح رییس جمهور پیشین آمریکا هم اکنون در مجلس سنای این کشور آغاز شد.

العالم - آمریکا

سومین روز از دومین استیضاح دونالد ترامپ رییس جمهور پیشین آمریکا هم اکنون در مجلس سنای این کشور آغاز شد.

تصاویر زنده ارسالی که نشست امروز مجلس سنای آمریکا را نشان می دهد از ادامه سخنرانی موافقان دومین استیضاح ترامپ به دلیل تشویق به حمله به کنگره در حادثه ششم ژانویه سال جاری میلادی حکایت دارد.

سناتورها هم اکنون در حال ارایه مستندات صوتی و ویدئویی خود در خصوص نقش ترامپ در حادثه حمله به کنگره آمریکا هستند.

دومین استیضاح ترامپ سه شنبه شب هفته جاری به وقت تهران در سنای این کشور آغاز شد؛ سناتورها شامل ۶ سناتور هم حزبی رییس جمهور پیشین آمریکا در ساعات اولیه ۵۶ به ۴۴ به ادامه استیضاح وی رأی مثبت دادند.

گفتنی است که پس از اتمام سخنان مخالفان ترامپ، تعدای از سناتورهای جمهوری‌خواه نیز در روزهای آینده در حمایت از وی سخنرانی خواهند کرد.

انتظار می‌رود دادگاه دومین استیضاح (محاکمه) رئیس‌جمهور سابق آمریکا که از سه شنبه شب به وقت ایران آغاز شد، دست‌کم تا یک هفته ادامه داشته باشد. برای موفقیت طرح استیضاح در سنا باید دست‌کم دو سوم نمایندگان (۶۷ سناتور) به آن رای مثبت دهند.

این در حالیست که هم حزبی‌های ترامپ به بهانه آسیب به اتحاد در میان آمریکایی‌ها خواستار لغو محاکمه ترامپ شده بودند.

دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا چندی پیش اعلام کردند که استیضاح دونالد ترامپ رئیس جمهور پیشین آمریکا خلاف قانون اساسی این کشور نیست.

بر اساس اعلام این خبرگزاری، دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا ادعای جمهوری‌خواهان درباره اینکه استیضاح ترامپ خلاف قانون اساسی این کشور است را رد کردند.

در گزارش خلاصه‌ای درباره جلسه محاکمه ترامپ در مجلس سنا که توسط دموکرات‌های مجلس نمایندگان آمریکا منتشر شد، آمده بود: پس از ماه‌ها انتشار دروغ بزرگ توسط وی در خصوص پیروزی در انتخابات ۲۰۲۰، این دروغ‌ها به حوادث ششم ژانویه منجر شد که طی آن ترامپ اقدام به فراخوان و تجمع طرفدارانش کرده و آنها را تحریک به حمله به کنگره کرد که این حملات به بهای زندگی ۳ افسر پلیس و ۴ نفر دیگر تمام شد. مسئولیت ترامپ برای آشوب شرورانه ۶ ژانویه غیر قابل تصور است. در هیچ جای قانون اساسی این اجازه به رئیس جمهور داده نشده که در هفته‌های پایانی که در قدرت حضور دارد، اقدام به سازماندهی کودتا و تحریک آشوب مسلحانه کند.

گفتنی است جلسه محاکمه ترامپ به اتهام تشویق به حمله به کنگره این کشور در ششم ژانویه سال جاری میلادی (۱۷ دی ماه)، سه شنبه شب به وقت محلی در مجلس سنای آمریکا آغاز شد.

ترامپ نخستین رئیس جمهور آمریکا است که دو بار استیضاح می‌شود.

او پیشتر در پرونده موسوم به «اوکراین گیت» به سوءاستفاده از قدرت برای اعمال فشار بر رئیس جمهور یک کشور خارجی با هدف سندسازی علیه «جو بایدن» متهم شده بود.

روزنامه آمریکایی واشنگتن پُست پیشتر اعلام کرده بود که مقامات فدرال آمریکا ۲ زن را به اتهام ارتباط با حوادث کنگره این کشور در ۶ ژانویه ۲۰۲۱ بازداشت کردند.

بنابر گزارش اف‌بی‌آی، یکی از این زنان در ویدئویی که برای فرزندانش ارسال کرده بود، گفته بود: ما به کپیتال هیل حمله کردیم … داخل شدیم، کار خود را انجام دادیم… ما به دنبال نانسی (پلوسی) بودیم تا به سَر او شلیک کنیم، اما او را پیدا نکردیم.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

روایت روزنامه اتریشی از بحران در مرز مغرب و اسپانیا


جهاد اسلامی: ورود به مرحله دوم آتش‌بس در گرو اجرای کامل مرحله اول توسط اسرائیل است


بحران ناشی از کاهش بی‌سابقه سطح رودخانه‌ها در اروپا/ بروکسل نشست اضطراری تشکیل می‌دهد


بالاگرفتن اختلاف واشنگتن و تل‌آویو در پرونده غزه/ اسرائیل با شورای صلح همکاری نخواهد کرد


روبیو: تقابل آمریکا و چین برای جهان پیامد دارد


کارشناس نظامی: آمریکا در خلیج فارس به بن بست استراتژیک رسیده است/ فروپاشی توهمات آمریکا و رژیم صهیونیستی درباره توانمندی نظامی ایران


نماینده پارلمان اسپانیا: بحران مهاجرت در خدمت منافع آمریکا و اسرائیل قرار گرفته است


سخنگوی ارتش: سرنوشت ۳ خلبان ما هنوز مشخص نیست


بهتر است قبل از پُر شدن دست ایران، جنگ را ترک کنیم


ادامه جنگ علیه ایران قیمت بالای سوخت را ماندگار می‌کند


پربیننده ترین خبرها

غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


پهپادهای ارتش مراکز راهبردی آمریکا را در کویت هدف قرار دادند


انفجارهای شدید در جنوب لبنان


عضو جهاد اسلامی: بند مربوط به سلاح در توافق شرم الشیخ شفاف نیست


ورود پیکر مطهر شهدای حمله آمریکایی-سعودی به کشور


نخست وزیر اسپانیا: همه منابع را برای مقابله با هجوم مهاجران بسیج می کنیم


ترامپ میان واقعیت تلخ و حقیقت ناگوار؛ فرسایش نیروهای متجاوز در سایه وضعیت "نه جنگ، نه صلح"