الهام علی‌اف: توسعه منطقه، خطر جنگ در قره باغ را کاهش می‌دهد

دوشنبه 27 بهمن 1399
21:52
الهام علی‌اف: توسعه منطقه، خطر جنگ در قره باغ را کاهش می‌دهد رئیس جمهوری آذربایجان با تاکید بر اهمیت اجرای پروژه‌های حمل و نقل در منطقه گفت، این پروژه‌ها به روسیه و ایران امکان ارتباط ریلی با نخجوان را می‌دهد.

العالم - آسیا

رئیس جمهور جمهوری آذربایجان دوشنبه گفت پروژه‌های حمل و نقل نقش مهمی در توسعه طولانی مدت و اطمینان از ثبات در منطقه و کاهش خطر جنگ در قره باغ کوهستانی دارد.

به نوشته خبرگزاری «آرمنیا نیوز» «الهام علی اف» رئیس جمهور جمهوری آذربایجان در گفت‌وگو با خبرگزاری «اینترفکس» گفت:«همه کشورهای منطقه از این امر بهره مند خواهند شد. جمهوری آذربایجان از طریق اجرای این پروژه ها به نخجوان و ترکیه متصل خواهد شد. روسیه نیز قادر خواهد بود راه آهن به سمت ارمنستان افتتاح کند. »

به گفته وی، این پروژه‌ها به روسیه و ایران امکان ارتباط راه آهن با نخجوان را می‌دهند. وی همچنین تاکید کرد که بهره برداری از خط راه آهن باکو - تفلیس - کارس این فرصت را برای انجام حمل بار بین روسیه و ترکیه فراهم می‌کند.

در همین زمینه و در روزهای گذشته «سید عباس حسینی»، سرکنسول جمهوری اسلامی ایران در نخجوان و مقامات جمهوری آذربایجان در منطقه نخجوان بر تقویت همکاری‌ بین دو کشور تاکید کردند. دو طرف طی این دیدار در مورد تقویت همکاری‌های مرزی، روابط متقابل و ترانزیت کالا گفت‌وگو کرده‌اند.

بعد از آتش‌بس در منطقه قره‌باغ کوهستانی بین ارمنستان و جمهوری آذربایجان و آزادسازی مناطق هفتگانه این کشور، تهران و باکو خواستار افزایش همکاری‌ها شده‌‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

استقبال قاهره از تعلیق ماجراجویی آمریکا در تنگه هرمز


ابومرزوق: رئیس حماس به زودی انتخاب می شود


تأکید رهبران عمان و مصر بر تقویت دیپلماسی در مذاکرات ایران و آمریکا


عراقچی: چین اعتقاد دارد ایران پس از جنگ با پیش از آن، متفاوت است


دستور رئیس‌جمهور به وزیر دادگستری برای برخورد جدی با گرانفروشی و احتکار


معاون اجرایی ارتش: سبد اهداف نیروهای مسلح توسط شهید سپهبد موسوی تعریف شده بود


نیروی دریایی سپاه: با پایان تهدیدها، عبور ایمن از تنگه هرمز فراهم می‌شود


رونمایی از سامانه ضدپهپادی جدید در ناوهای جنگی ارتش چین


اشپیگل: ترامپ به دنبال فریب افکار عمومی است


خوش‌بینی نخست‌وزیر پاکستان به روند دیپلماسی پس از عقب نشینی ترامپ