چشم طمع امارات به انتخابات فلسطین

جمعه 1 اسفند 1399
13:57
چشم طمع امارات به انتخابات فلسطین
امارات متحده عربی از هم‌اکنون برای تأثیرگذاری بر انتخابات فلسطین تلاش می‌کند و سعی دارد با تزریق پول، افراد همسو با خود را به شورای قانون‌گذاری فلسطین وارد کند.

العالم - آسیا

مؤسسه بین‌المللی «القدس» در بیانیه‌ای از تلاش‌های امارات متحده عربی برای تأثیرگذاری بر انتخابات شورای قانون‌گذاری فلسطین و تغییر شرایط بیت‌المقدس به نفع رژیم صهیونیستی ابراز نگرانی کرد.

به نوشته عربی۲۱، در این بیانیه آمده است که نخبگان فلسطینی در قدس اشغالی می‌گویند که امارات تلاش می‌کند با سوءاستفاده از کم‌کاری تشکیلات خودگردان در خصوص بیت‌المقدس و به حاشیه رفتن این شهر در نزد مقامات رام‌الله، لیستی به نام «اول قدس» تشکیل دهد و به فلسطینی‌ها بگوید که در خصوص قدس یک مرجع واحد تصمیم‌گیری نیاز است و لیست مذکور را به عنوان تنها مرجع ذی‌صلاح برای تصمیم‌گیری در خصوص بیت‌المقدس معرفی کند.

بنابراین گزارش، «سری نسیبه» رئیس سابق دانشگاه فلسطینی قدس به نمایندگی از امارات مسئول تشکیل این لیست شده است. سری نسیبه کسی است که در تابستان ۲۰۰۲ در تفاهمنامه‌ای با «الشین بیت» رئیس سازمان امنیت رژیم صهیونیستی، بیت‌المقدس را به عنوان پایتخت مشترک این رژیم و فلسطین به رسمیت شناخت.

«سری نسیبه» در دسامبر ۲۰۱۸ شورای توسعه اقتصادی قدس را تشکیل داد و ۱۲ میلیون دلار از امارات پول دریافت کرد. کمکی که تبعیت وی و نهادهای فلسطینی بیت المقدس از ابوظبی را تضمین می‌کرد.

مؤسسه بین المللی «القدس» در ادامه بیانیه خود تأکید کرد که کمک‌های مالی امارات مجانی نیست، بلکه با امضای توافق سازش موسوم به «توافق ابراهیم» مشخص شد که اماراتی‌ها به دنبال تثبیت حضور صهیونیست‌ها در مسجدالاقصی هستند.

امارات متحده عربی روز چهارشنبه نیز ۲۰ هزار دوز واکسن کرونا به منطقه غزه ارسال کرد. منطقه‌ای که تحت کنترل جنبش حماس است و احتمال پیروزی این جنبش در این انتخابات، همانند انتخابات قبلی بسیار زیاد است.

«محمود عباس»، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین اواخر دی‌ماه گذشته، موعد برگزاری انتخابات پارلمانی، ریاستی و شورای ملی را تعیین کرد و طی حکمی، اعلام شد که انتخابات پارلمانی در تاریخ ۲۲ ماه مه ۲۰۲۱ (یکم خرداد ۱۴۰۰)، انتخابات ریاستی ۳۱ جولای ( ۹ مرداد ۱۴۰۰) و شورای ملی ۳۱ آگوست (۹ شهریور) برگزار خواهد شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

ورود بیش از ۳.۶ میلیون خودرو به تهران، قم و مشهد/ پیش بینی ۱۴ محور ورودی در پایتخت


نگرانی عمیق رژیم صهیونیستی از یادداشت تفاهم آمریکا و ایران+فیلم


پیش بینی حضور ۱۸ تا ۳۵ میلیون نفر در مراسم تشییع امام شهید/ پلیس راهور در آماده باش کامل


سکوی رشادت، گامی مهم در تقویت اقتصاد انرژی


ضرورت توسعه حمل‌ونقل ریلی با هدف کاهش مصرف سوخت


وزارت خارجه: حمله آمریکا به تأسیسات نظارت ساحلی ایران نقض آشکار تفاهم‌نامه پایان جنگ است


رویداد ملی «قائد امت» ویژه دانش‌آموزان سراسر کشور آغاز شد


رونق دوباره تبادلات تجاری ایران و امارات


گزارش العالم از آیین عاشورا و راهپیمایی مردم لبنان علیه اشغالگران صهیونیست +فیلم


سرگردانی مسافران در فرودگاه نجف


پربیننده ترین خبرها

مذاکرات لبنان و اسرائیل یک روز دیگر تمدید شد؛ اختلافات ادامه دارد


حامیان فلسطین در ایتالیا خواستار قطع روابط با رژیم صهیونیستی شدند


رایزنی‌های عربستان، قطر و عمان درباره نتایج تفاهم آمریکا و ایران بر امنیت منطقه


یادداشت فعال رسانه‌ای عراقی:رهبر بزرگم، آیت‌الله خامنه‌ای؛ شهادت می‌دهم که تو پیروز حقیقی این نبرد هستی


تداوم نقض آتش‌بس در لبنان/ حمله هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» + فیلم


آخرین آمار قربانیان زلزله ونزوئلا تا این لحظه به ۲۳۵ نفر؛ وهمزمانی وقوع زلزله در ژاپن


اذعان روزنامه آمریکایی به خسارت سنگین ایران به پایگاه آمریکا در بحرین


درگیری در جنوب لبنان شماری از نظامیان صهیونیست زخمی شدند


شیخ نعیم قاسم: پروژه آمریکایی ـ صهیونیستی برای حذف مقاومت شکست خورده است


واکنش تهران به بیانیه آمریکا و شورای همکاری؛ امنیت منطقه با دخالت خارجی محقق نمی‌شود


کربلای معلا در روز عاشورا میزبان میلیون‌ها زائر امام حسین (ع) از سراسر جهان