هادی العامری حمله موشکی به منطقه سبز بغداد را غیر قابل توجیه خواند

سه شنبه 5 اسفند 1399
09:52
هادی العامری حمله موشکی به منطقه سبز بغداد را غیر قابل توجیه خواند رئیس ائتلاف «الفتح» عراق به حمله راکتی دوشنبه شب به منطقه «سبز» بغداد واکنش نشان داد و آن را غیر قابل توجیه خواند.

العالم - عراق

«هادی العامری» رئیس ائتلاف الفتح عراق در بیانیه ای اعلام کرد: بازگشت به (مرحله) حمله به مراکز دیپلماتیک و ایجاد رعب و وحشت در میان شهروندان بغداد را به شدت محکوم می کنیم.
وی افزود که این اقدام به هر بهانه ای که باشد، غیرقابل توجیه است و دستگاههای امنیتی باید وظیفه خود در حفاظت از مراکز دیپلماتیک را انجام دهند.
برپایه این گزارش، العامری از دولت عراق خواست تا مسئولیت های خود را برای حفظ اعتبار دستگاههای امنیتی انجام دهد تا اینکه آنها بتوانند وظایف خود را به نحو احسن انجام دهد.
منطقه سبز در مرکز بغداد که تعدادی از سفارتخانه های خارجی از جمله سفارت آمریکا و دفاتر نهادهای بین المللی و ساختمان های مهم حکومت عراق در آن واقع است، دوشنبه شب شاهد حمله ای راکتی بود.
ستاد اطلاع رسانی امنیتی عراق در بیانیه ای درباره این حمله راکتی اعلام کرد: بعد از بررسی دقیق مشخص شد که دو راکت در منطقه سبز و یک راکت در منطقه الحارثیه سقوط کرده است.
در این بیانیه تصریح شد: سه راکت از محله السلام (الطوبجی) شلیک و باعث آسیب دیدن سه خودروی غیرنظامی شد.
این بیانیه افزود: یگان های فرماندهی ستاد عملیات بغداد سکوهای شلیک راکت ها را پیدا کردند.
درپی این حمله، آژیر خطر در سفارت آمریکا به صدا درآمد.
هنوز هیچ فرد یا گروه مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

ایرنا

0% ...

آخرین اخبار

گفت‌وگوی تلفنی وزیر امور خارجه قطر با همتای ایرانی و عربستانی درباره مذاکرات اسلام‌آباد


سفیر پاکستان: مذاکرات آمریکا و ایران به بن‌بست نرسیده و ادامه دارد


مشاور فرمانده سپاه: پشتوانه مردمی مهم‌ترین عامل ناکامی دشمن در میدان و دیپلماسی است


بیانیه رسمی عراق درباره خبر هلی‌برن در صحرای کربلا


معاریو: هدف قرار گرفتن «گنبد آهنین» ضربه‌ای سنگین به اعتبار پدافند اسرائیل است


نماینده حزب‌الله: نشانه‌های اصلاح موضع مذاکراتی رئیس جمهور و نخست وزیر لبنان مشاهده می‌شود


ترامپ: احتمال انتقال نیروهای آمریکایی از آلمان به لهستان وجود دارد


رئیس مجلس اعلای اسلامی عراق: آمریکا در انتخاب «الزیدی» برای نخست‌وزیری نقشی نداشت


آلمان استقرار موشک‌های تاماهاوک آمریکا را متوقف کرد


همتی: اولویت اول تأمین ارز کالاهای اساسی و داروی مردم است