لیبی در انتظار لیست کابینه الدبیبه

پنج‌شنبه 7 اسفند 1399
12:46
لیبی در انتظار لیست کابینه الدبیبه انتظار می رود که امروز پنجشنبه عبدالحمید الدبیبه نخست وزیر جدید لیبی کابینه خود را به مجلس نمایندگان و شورای ریاست جمهوری معرفی کند.

العالم-لیبی

دفتر رسانه های دولت وحدت لیبی تاکید کرد که الدبیبه کابینه جدید را امروز پنجشنبه، برای گرفتن رای اعتماد به مجلس نمایندگان و شورای ریاست جمهوری معرفی خواهد کرد.

عبدالله بلیحق سخنگوی مجلس نمایندگان لیبی طی اظهارات خود در روز گذشته تاکید کرد که عقلیه صالح رئیس مجلس، روز پنجشنبه لیست کابینه را از عبدالحمید الدبیبه نخست وزیر دولت وحدت ملی دریافت خواهد کرد.

بلیحق افزود: پس از دریافت لیست کابینه جدید دولت، موعد برگزاری جلسه رای اعتماد به آن در شهر سرت مشخص خواهد شد.

پیش از این، الدبیبه خاطرنشان کرده بود که در صورت به توافق نرسیدن مجلس نمایندگان، برای دستیابی به رای اعتماد برای کابینه اش به اعضای مجمع گفتگوی سیاسی مراجعه خواهد کرد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم


تحریم تازه قاضی دیوان عالی برزیل؛ اهرم واشنگتن برای تشدید فشار بر دولت داسیلوا


کارشناس مجری یمنی: سیطره بر یمن به کابوسی برای آل سعود تبدیل شده است


قالیباف: آموزش وپرورش نهادی تمدن ساز و آینده ساز است


بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد