پاپ: عراق همواره در قلب من باقی خواهد ماند

دوشنبه 18 اسفند 1399
20:48
پاپ: عراق همواره در قلب من باقی خواهد ماند پاپ واتیکان پس از پایان سفر چهار روزه خود، عراق را ترک کرد، اما قبل از خداحافظی گفت که عراق همواره با من و در قلب من باقی خواهد ماند. کاربران عراقی نیز در فضای مجازی به این موضوع واکنش نشان دادند.

العالم داغهای مجازی

کاربران شبکه های اجتماعی عراق با انتشار هشتگ #پاپ – واتیکان، از وی به خاطر آنکه به این سرزمین آمد تا پایه های صلح را در آن بنا نهد، تشکر کردند.

آنان نوشتند: سخن آخر پاپ، پیامی به دوستان و دشمنان عراق بود مبنی بر اینکه پاپ با مرجعیت و مردم این کشور تا تحقق صلح باقی خواهد ماند.

عده ای نوشتند: پاپ و آیت الله سیستانی تاکید کردند که عراق صلح را بازخواهد یافت و مسیحیان و مسلمانان دوشادوش یکدیگر برای تحقق وحدت، حاکمیت، شکست تروریسم تکفیری و پایان دادن به سلطه بیگانگان، خواهند کوشید.

شماری نیز نوشتند که در دیدار تاریخی پاپ و آیت الله سیستانی، موضوع فقر، ظلم، محاصره اقتصادی و آوارگی ملتها به ویژه مردم فلسطین بررسی و تاکید شد که مردم عراق خواستار امنیت و ثبات هستند و معتقدند که امنیت و ثبات عراق ضامن امنیت و ثبات منطقه است.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه اعضای مجلس خبرگان درباره تحولات اخیر و مذاکرات


عارف: دستگاه‌های حاکمیتی برای برگزاری آیین وداع و تشییع امام شهید انقلاب در آمادگی کامل هستند


بیانیه "جماعت اسلامی لبنان" در مورد توافق لبنان و رژیم صهیونیستی با میانجیگری آمریکا


نشست مسئولان برگزاری مراسم تشییع رهبر شهید انقلاب اسلامی با عراقچی


وزیر خارجه فردا به عراق سفر می کند


متن کامل توافق سازشکارانه دولت لبنان با رژیم اسرائیل


زمین‌ لرزه نسبتا شدید ۶.۱ ریشتری بخش وسیعی از افغانستان را لرزاند


کشته های زلزله مهیب ونزوئلا به ۱۴۳۰ نفر افزایش یافت


یک شهید و ۲ زخمی در حمله رژیم صهیونیستی به لبنان


گزارش العالم از مخالفت لبنانی ها با «توافق چارچوب» میان مقامات بیروت و تل‌آویو + فیلم