اختلاف در مصر به خاطر سیاست های السیسی

پنج‌شنبه 21 اسفند 1399
08:51
اختلاف در مصر به خاطر سیاست های السیسی عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر بر ضرورت دست یافتن بر توافق قانونی الزام آوری در مذاکرات سد النهضه درباره پرکردن و راه اندازی سد به گونه ای که به نفع سه کشور مصر،سودان و اتیوپی تاکید کرد و اینکه مذاکرات  درباره سد باید به سرانجام برسد.

العالمداغهای مجازی

کارشناسان مسائل مصر اظهارات جدید السیسی را متناقض با واقعیت مصر و سیاست خارجه دانستند که مستلزم دیپلماسی بستن پرونده سد النهضه با اتیوپی و سودان است.

برخی کاربران نیز گفتند السیسی نقش دلسوز مصر و منابعش را ایفا می کند اما اگر مجبور شود حق مصر در سد النهضه را می فروشد و بحرانی در آبهای نیل و سرکوب مخالفان ایجاد می کند.

برخی کابران نیز گفتند السیسی که تیران و صنافیر را به عربستان فروخت، می تواند آبها بلکه بیشتر ثروتهای مصر را نیز بفروشد و در عین حال از مدافعان سیاست خارجی و داخلی السیسی انتقاد کردند.

0% ...

آخرین اخبار

اولین واکنش ترامپ به مرگ لیندسی گراهام


نتانیاهو درباره مرگ گراهام: داغدار شدیم


درخشش جوانان نخبه ایرانی در دنیا


ارسال بیش از دو هزار شعر به همایش جایزه جهانی شعر امام شهید


پیام مشترک تهران و اسلام‌آباد؛ خویشتنداری و گفت‌وگو، راه ثبات منطقه


توسعه همکاری‌های ایران و تاجیکستان در کشاورزی


توضیحات سخنگوی وزارت امور خارجه درباره سفر عراقچی به عمان در روز گذشته


مرگ سناتور ضد ایرانی لیندسی گراهام


درخشش تیم ملی المپیاد فیزیک ایران در کلمبیا


اعلام مراسم بزرگداشت امام مجاهد شهید درمصلای تهران از سوی رهبر معظم انقلاب