دعوت رسمی امیر قطر از رئیس شورای حاکمیتی سودان برای سفر به دوحه

دوشنبه 25 اسفند 1399
17:25
دعوت رسمی امیر قطر از رئیس شورای حاکمیتی سودان برای سفر به دوحه رئیس شورای حاکمیتی سودان نامه‌ای از طرف امیر قطر دریافت کرد که در آن به صورت رسمی از او برای سفر به دوحه دعوت شده بود.

العالم - به نقل از خبرگزاری رسمی سودان (سونا)، عبد الرحمان بن علی الکبیسی، سفیر قطر در خارطوم پس از تحویل این نامه به عبد الفتاح البرهان، رئیس شورای حاکمیتی سودان اظهار کرد: نامه شامل دعوت تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر از رئیس شوری حاکمیتی سودان برای سفر به قطر جهت حمایت از روابط دو جانبه قطر-سودان بود.

الکبیسی درباره دیدارش با البرهان اظهار کرد: در این دیدار درباره روابط دو جانبه قطر و سودان و راه‌های حمایت و توسعه آنها گفت‌وگو شد.

یک هیئت رسمی از سودان به ریاست محمد حمدان دقلو (حمیدتی)، معاون اول رئیس شورای حاکمیتی این کشور اواخر ژانویه گذشته به دوحه سفر کرد.

در آن سفر حمیدتی با امیر قطر دیدار کرده و دو طرف روابط دو کشور و راه‌های حمایت و تقویت آنها و نیز آخرین تحولات منطقه‌ای و بین‌المللی را بررسی کردند.

سفر حمیدتی به دوحه اولین سفر یک هیئت عالی رتبه از سودان از زمان برکناری عمر البشیر، رئیس جمهور مخلوع این کشور در آوریل ۲۰۱۹ بود.

همچنین امیر قطر اواسط آوریل ۲۰۱۹ پس از آنکه البرهان ریاست شورای نظامی انتقالی سودان را به دست گرفت، در تماس تلفنی با او گفت‌وگو کرد.

0% ...

آخرین اخبار

صدای چندین انفجار در شهرستان دشتی استان بوشهر، جنوب ایران، شنیده شد.


فینال نفس‌گیر با شکست تلخ مسی/ اسپانیا قهرمان جام جهانی ۲۰۲۶ شد!


اسپانیا با شکست آرژانتین فاتح جام‌جهانی فوتبال شد.


کاظم غریب‌آبادی: ما تجاوز آمریکا را قویاً محکوم می‌کنیم و برای دفاع از منافع و امنیت ملی خود اقدامات لازم را انجام خواهیم داد.


شنیده شدن صدای انفجارهای شدید در اربیل در شمال عراق


آغاز مسابقه فینال جام جهانی 2026


وزارت خارجه عراق: الزیدی به ایران سفر می‌کند


وزیر کشور فردا به پاکستان می رود


غزه برای شکستنِ روایت «پایان جنگ»، دوباره قد علم کرده است


چادرهای فرسوده، شیوع آبله ‌مرغان را در میان کودکان غزه تسریع می‌کنند + فیلم